Gadgetzone.nl - Home

Apple presenteert iPhone Xs en Xs Max (video)

 12 september 2018 21:31:29, door Robert Hagen,  


Apple heeft de iPhone Xs en Xs Max aangekondigd. Over de twee toestellen was van tevoren bijna alles al uitgelekt en er waren dan ook weinig echte verrassingen. De toestellen zien er vrijwel hetzelfde uit als de iPhone X, alleen heeft de Xs Max een groter, 6,5 inch scherm (ook met notch).



iPhone Xs


Ook technisch gezien zijn de Xs en Xs Max niet heel erg anders dan de iPhone X van vorig jaar. De toestellen zijn wel beter bestand tegen water en stof (IP68) en het zijn de eerste iPhones die dual-SIM (nanosim en e-sim) ondersteunen.

Als het om de hardware gaat, zijn er natuurlijk wel wat kleine verbeteringen. Zo ondersteunt het display nu Dolby Vision, HDR 10 en een beeldverversing van 120 Hz, net als de iPad Pro. De iPhone Xs Max heeft met een beeldresolutie van 2.688 x 1.242 pixels dezelfde pixeldichtheid als de Xs.

iPhone Xs


iPhone Xs


Op de nieuwe iPhone werkt Face ID wat sneller, net als de het hele toestel zelf. Dat is de danken aan een nieuwe processor die erin zit. Die processor is de gloednieuwe A12 Bionic, de eerste 7 nanometer-chip voor de iPhone, met zes cores. De 4-core grafische chip is 50 procent sneller.

Ook de camera's hebben een kleine upgrade gekregen. Aan de achterkant is er een nieuwe sensor voor de groothoekcamera en beide camera's ondersteunen nu optische beeldstabilisatie. De camera aan de voorkant is eveneens voorzien van een snellere sensor. Dankzij de nieuwe A12-processor zou de kwaliteit van foto's ook beter zijn. Zo is er een nieuwe functie toegevoegd, genaamd Smart HDR.

iPhone Xs


Daarnaast zou je nu nog mooiere selfies kunnen maken, doordat het 'bokeh'-effect (een wazige achtergrond) is verbeterd. Tevens is een slider toegevoegd, waarmee je achteraf de scherpte-diepte kunt aanpassen.

Heuglijk nieuws is er ook voor videofanaten. Apple heeft namelijk eindelijk de mogelijkheid toegevoegd om op te nemen met stereogeluid.

De prijzen beginnen voor de iPhone Xs bij 1.159 euro, terwijl de Xs Max je minimaal 1.259 euro lichter maakt. Voor beide modellen zijn er opties met 64, 256 en 512 GB opslagcapaciteit.





zie ook Zie ook:
Deze iPhone van titanium is geïnspireerd door de Tesla Cybertruck (video)
Jongeren hebben meer dan 2.000 euro over voor nieuwste iPhone
iPhone Xr is 'betaalbaardere' iPhone X (video)
Gouden 'iPhone Xs' kost 111.000 euro
Motorola lanceert iPhone X-kloon P30



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy