Gadgetzone.nl - Home

Sharp keert terug op Europese smartphonemarkt met nieuwe Android-toestellen

 30 augustus 2018 20:28:35, door Robert Hagen,  


Na een jarenlange afwezigheid keert Sharp terug op de Europese smartphonemarkt. Het Japanse bedrijf introduceerde vandaag op elektronicabeurs IFA in Berlijn drie nieuwe Android-toestellen, te weten de Sharp Aquos B10, Aquos C10 en Aquos D10.

Sharp Aquos D10


Sharp Aquos D10
Het eerste toestel dat Sharp vandaag presenteerde, was de Aquos D10. Deze is voorzien van een 5,99 inch scherm dat dankzij Sharps eigen FreeForm-technologie 91 procent van de voorkant van de telefoon beslaat. Het scherm heeft een Full HD+ resolutie en ondersteunt de Aquos-technologie die ook in de tv's van Sharp wordt gebruikt.

De Aquos D10 heeft een dubbele camera aan de achterkant met een 12 en 13 megapixel sensor, waarmee het mogelijk is om optisch in te zoomen. Voor selfies zit er een 16 megapixel camera aan de voorkant.

Het toestel draait op Android 8.0 en is verder voorzien van een Snapdragon 630-processor, 64GB opslag (uitbreidbaar via microSD), een vingerafdrukscanner, nfc en een batterij met een capaciteit van 2.900 mAh.

Sharp Aquos C10


Sharp Aquos C10
De Sharp Aquos C10 heeft een wat kleiner, 5,5 inch Full HD+ scherm dat 87,5 procent van de voorkant van de telefoon beslaat. Het toestel is voorzien van een dubbele camera aan de achterkant met een 12 megapixel en 8 megapixel sensor, gecombineerd met een diafragma van respectievelijk f/1.75 en f/2.0. Hiermee is het volgens Sharp mogelijk om in situaties met weinig licht toch scherpe foto's te maken.

De C10 beschikt over een Snapdragon 630-processor, 8 megapixel frontcamera (f/2.0), 4GB RAM, 64GB opslag (uitbreidbaar), vingerafdrukscanner, nfc en een batterij met een capaciteit van 2.700 mAh.

Sharp Aquos B10


Sharp B10
De Sharp B10 ten slotte, is een smartphone die waarschijnlijk in een wat lagere prijsklasse valt. Dit toestel is uitgerust met een 5,7 inch HD+ scherm (1.440 x 720 pixels), een Mediatek MTK6750T-processor, 3GB RAM, 32GB opslag (uitbreidbaar), een dubbele camera (13+8 megapixel, F2.0, 120 graden groothoek), een 13 megapixel frontcamera, een vingerafdrukscanner en een accu met een capaciteit van 4.000 mAh.

Helaas is het nog niet bekend hoeveel de drie toestellen gaan kosten.





zie ook Zie ook:
Sharp introduceert Windows Collaboration Display
Sharp kondigt 'high-end'-versie Aquos S3 aan
Sharp komt met bijna randloze smartphone Aquos Crystal
Sharp lanceert eerste smartphone met IGZO-scherm
Sharp ontwikkelt 5 inch display met Full HD resolutie



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy