Gadgetzone.nl - Home

Teclast kondigt laptops F6 Pro en F7 aan

 23 december 2017 00:34:59, door Robert Hagen,  


Het Chinese Teclast, vooral bekend van zijn zeer betaalbare Android- en Windows-tablets, heeft zijn eerste volwaardige Windows 10-laptops aangekondigd. Het gaat om de F6 Pro en de F7, waarvan vooral de F6 Pro aansprekende specificaties heeft.



De F6 Pro is voorzien van een 13,3 inch ips-touchscreen met Full HD resolutie. Het scherm kun je 360 graden ronddraaien zodat de F6 Pro ook als tablet te gebruiken is.

Het apparaat is uitgerust met een Intel Core m3-7Y30-processor met HD Graphics 615 videochips, 8 GB werkgeheugen en een 128 GB SSD. Desgewenst kun je zelf nog een extra SSD toevoegen, want Teclast heeft gezorgd voor een SSD-uitbreidingsslot.



De F6 Pro beschikt over een microHDMI-aansluiting, een usb Type-C- en usb 3.0-poort, een vingerafdrukscanner, Bluetooth en dual-band Wi-Fi. De laptop weegt 1,38 kilo en heeft volgens Teclast een metalen behuizing.



Teclast F7
De F7 is een heel ander soort laptop en waarschijnlijk ook een stuk goedkopere. Dit model heeft een gewoon 14 inch Full HD scherm en 6 GB werkgeheugen. Er zit slechts een 64 GB SSD in, maar hier kun je zelf nog een extra SSD toevoegen. De processor is een Intel Apollo Lake met HD Graphics 500 videochip.

Tot slot beschikt de F7 tevens over een usb 3.0-poort, microHDMI-aansluiting, dual-band Wi-Fi, Bluetooth en een accu die volgens Teclast bij gemiddeld gebruik tien uur meegaat en bij continue video's afspelen tot zes uur.

De F6 Pro gaat rond de 620 euro kosten, terwijl de F7 een prijs krijgt van ongeveer 310 euro.






zie ook Zie ook:
Apple introduceert nieuwe MacBook Pro met 16 inch scherm (video)
Asus en HP presenteren eerste Windows 10-pc's met Snapdragon-processor
HP lanceert krachtige laptop Omen Pro
MacBook Pro met Retina-scherm krijgt update
Lenovo vestigt record met laptop Yoga 2 Pro



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy