Gadgetzone.nl - Home

Xiaomi kondigt 'beste smartphone ter wereld' aan (video)

 15 januari 2015 17:29:06, door Robert Hagen,  


Xiaomi heeft de Mi Note Pro aangekondigd, volgens het Chinese bedrijf zelf 'de beste smartphone ter wereld'. Of dat laatste waar is, daar valt natuurlijk over te twisten, maar de specificaties van de Note Pro liegen er niet om. Zo is het toestel voorzien van een 64-bit 8-core Snapdragon 810-processor met Adreno 430 videochip, een 5,7 inch 2K-scherm met 2560 x 1440 pixels (515 ppi), 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit (eMMC 5.0 Flash).



Ook is de Mi Note Pro uitgerust met supersnel dual-SIM en dual-standby 4G (LTE-CAT 9 met downloadsnelheden tot 450 Mbps) en een 13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie, f/2.0 diafragma en dual-LED flitser. Aan de voorkant bevindt zich een 4 megapixel camera met een nieuw type sensor met extra grote (2-micron) pixels, vergelijkbaar met de UltraPixels van HTC. Op het gebied van audio is de Note Pro 'high-end'. Zo wordt 24-bit/192 kHz lossless audio ondersteund. De batterij in de Note Pro heeft een capaciteit van 3.090 mAh.



De vormgeving van de Mi Note Pro mag er zijn. Het toestel heeft een groter scherm dan de iPhone 6 (5,5 inch), maar is met een dikte van 6,95 mm toch 0,15 mm dunner en 11 gram lichter. De behuizing bevat een metalen frame en is aan zowel de voor- als achterkant voorzien van het krasbestendige Gorilla Glass 3. Aan de voorkant is dat glas 2.5D (afgeronde randen) en aan de achterkant 3D (gebogen).

Goedkoper model
Voor wie de Mi Note Pro net iets te veel van het goede is, komt Xiaomi ook met een niet-Pro-versie, de Mi Note. Deze heeft een Full HD scherm en beschikt over een Snapdragon 801-processor met Adreno 330 videochip, 3 GB werkgeheugen en een batterij met een capaciteit van 3.000 mAh.

Beide toestellen zullen in het wit en het zwart verkrijgbaar zijn en gaan respectievelijk 3.299 en 2.299 yuan kosten (460 en 320 euro).












zie ook Zie ook:
Xiaomi komt met nieuwe 256GB-versie Redmi Note 8 Pro
Xiaomi introduceert smartphone Mi CC9 Pro met 108 megapixel camera
Xiaomi Mi Note 10 krijgt 108 megapixel camera
Xiaomi Mi 9 met 48 megapixel camera en Snapdragon 855 aangekondigd
'Video van opvouwbare smartphone Xiaomi circuleert op internet' (video)
Xiaomi Play aangekondigd in China



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy