Gadgetzone.nl - Home

Armin van Buuren en Philips komen met koptelefoon A5-PRO (video)

 28 maart 2014 23:31:58, door Robert Hagen,  


Philips en dj Armin van Buuren hebben samen een nieuwe koptelefoon ontwikkeld die vooral bedoeld is voor professionele dj's: de A5-PRO DJ. De koptelefoon werd aangekondigd tijdens de Winter Music Conference in Miami en zou voldoen aan alle eisen die een dj kan hebben. "Philips geloofde in mijn ideeën over een goede koptelefoon", zei Van Buuren in Miami, "en ik geloof in de ideeën die Philips over geluid heeft."




De wereldberoemde dj wilde naar eigen zeggen een koptelefoon ontwikkelen met eenvoudig te verwisselen onderdelen voor in de studio, tijdens een optreden en onderweg. "Comfort, top geluid en duurzame kwaliteit stonden voorop. Als professional wil je daar geen concessies in doen", aldus Van Buuren.

De A5 Pro heeft een robuuste aluminium afwerking, is inklapbaar en heeft verwisselbare, comfortabele oorkussens die een goede geluidsisolatie bieden. Die oorkussens zijn verkrijgbaar in drie formaten: een klein formaat voor onderweg, een medium oorkussen voor in de studio en een extra grote voor tijdens optredens. Het draai-en-klik mechanisme van de oorkussens is te vergelijken met die van een cameralens.



Uiteraard is ook veel aandacht besteed aan de geluidskwaliteit. De A5-PRO biedt hoogwaardige lage frequentiegeluiden dankzij de 50mm high-definition neodymium drivers. Ook is hij geschikt voor een professioneel dj-mengpaneel omdat de koptelefoon 3500mW high power aan kan. Daarnaast zijn bronweergave en geluidshelderheid volgens Philips 'maximaal'.

Tim Homewood, creative director bij Philips, stelt dat voor het nieuwe product niet alleen maar de naam van Van Buuren is gebruikt. "Ik heb vanaf de eerste schetsen samen met Armin gewerkt. Het is niet zo dat we alleen zijn naam aan een product wilden koppelen. Zijn ervaring en kritische blik, daar gaat het ons om." De Philips A5-PRO DJ koptelefoon is verkrijgbaar vanaf april en heeft een adviesprijs van 299,99 euro.






zie ook Zie ook:
Philips introduceert stijlvol audiosysteem BTB4800
Philips introduceert Bluetooth-speaker ShoqBox Mini
Philips introduceert draadloze ShoqBox-speakers
Philips voegt Spotify toe aan Streamium-apparaten via update
Nieuw draadloos multiroom-systeem Philips



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy