Gadgetzone.nl - Home

Panasonic lanceert Toughbook CF-AX3 met Full HD scherm

 23 oktober 2013 20:22:55, door Robert Hagen,  


Panasonic heeft de Toughbook CF-AX3 gelanceerd, een robuuste 'flip-over' laptop, ook wel Ultrabook 2-in-1 genoemd. De opvolger van de CF-AX2 biedt een krachtigere Intel-processor en een Full HD ips-display van 11,6 inch met een antireflectielaag. De Toughbook CF-AX3 is voorzien van een uniek en stevig 'flip-over-scharnier', waarmee het scherm 360 graden opengevouwen kan worden. De Ultrabook kan daardoor als notebook en als tablet gebruikt worden.




De Toughbook CF-AX3 draait standaard op Microsoft Windows 8.1 Pro en is uitgerust met de krachtige en energiezuinige Intel Core vPro i5-4300U processor. Bij normaal gebruik gaat de batterij van de CF-AX3 tot 12 uur mee en de 'hot-swappable-functie' verlengt de gebruiksduur zelfs tot zo'n 20 uur. In standby houdt de Toughbook Ultrabook het tot acht dagen uit.

Met een gewicht van slechts 1,135 kg en een dikte van 18 mm is de nieuwe Toughbook gemakkelijk mee te nemen. De CF-AX3 kan bovendien goed tegen stoten en valpartijen, die bij reizen en mobiel werken nu eenmaal voorkomen. De Toughbook is bestand tegen valpartijen vanaf 76 cm hoogte en een druk van 100 kg (980,7N).

Verder beschikt de CF-AX3 over Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11a/b/g/n en een optionele 3G/4G/LTE-module, evenals vga-, hdmi-, Usb3.0-, en lan-poorten, en een SDXC-kaartlezer.

In sectoren waar veiligheid en informatiebeveiliging van belang zijn, kan de CF-AX3 uitgerust worden met een smartcardlezer. De Ultrabook beschikt standaard over vPro en ondersteunt de beveiligingsoplossingen van Absolute Computrace en Intel Anti-Theft (AT).

De Panasonic Toughbook CF-AX3 is vanaf volgende maand verkrijgbaar.





zie ook Zie ook:
Samsung X125 laptop met 11,6 inch HD LED-scherm
Nieuwe ASUS Eee PC met Radeon HD 3450 videokaart
Asus kondigt HD-laptop M70 aan
Eerste HD DVD-RW laptopdrive van Toshiba
HP introduceert Pavilion HDX gaming-laptop



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy