Gadgetzone.nl - Home

Netwerkmediaspeler Sony met Google TV vanaf augustus in de winkels (video)

 25 juni 2012 12:51:18, door Robert Hagen,  


Sony heeft bekendgemaakt dat de eerder aangekondigde netwerkmediaspeler NSZ-GS7, die voorzien is van Google TV, vanaf eind augustus in de Nederlandse winkels ligt. Het apparaat kan worden aangesloten op een tv via een hdmi-aansluiting en biedt tal van apps, waaronder YouTube en Twitter, die je kunt downloaden in Google Play.




Bij de speler wordt een speciale afstandsbediening met een touchpad en volledig toetsenbord met achtergrondverlichting geleverd, zodat het navigeren door websites en apps gemakkelijker gaat. De NSZ-GS7 ondesteunt ook picture-in-picture, zodat je tegelijk tv kunt kijken en kunt internetten.





Tevens is de Sony Entertainment Network-app voorgeïnstalleerd, waardoor bijvoorbeeld gebruikers van Music Unlimited direct toegang krijgen tot 15 miljoen muzieknummers. Aan het Sony Entertainment Network worden bovendien steeds meer kanelen, apps, diensten en on-demand films en muziek toegevoegd. De NSZ-GS7 krijgt een prijs van 200 euro.








Blu-rayspeler
Naast de NSZ-GS7 komt Sony ook met de NSZ-GP9, die is voorzien van een Blu-rayspeler. Ook wordt de GP9 geleverd met een geavanceerdere afstandsbediening, die is voorzien van een microfoon voor Voice Search en een 3-assige bewegingssensor, die benut kan worden in sommige games.

Daarnaast is deze afstandsbediening als universele afstandsbediening te programmeren om de aangesloten tv, set-top-box of hifi-versterker te bedienen. Met de Media Remote-app van Sony zijn tevens Android- en iOS-smartphones en -tablets te gebruiken als afstandsbediening en is Voice Search ook beschikbaar op de netwerkmediaspeler. De Sony NSZ-GP9 is vanaf eind oktober verkrijgbaar en gaat 300 euro kosten.













zie ook Zie ook:
Eerste elektrische passagiersvliegtuig maakt succesvolle testvlucht (video)
Echtpaar gescheiden vanwege foto op Google Street View
Google presenteert smartdisplay Home Hub (video)
Tv-tip: More Human Than Human (video)
Nieuwe 4K HDR Blu-rayspeler van Sony
Tv-tip: Wat doen Chinese webwinkels met onze data?



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy