Gadgetzone.nl - Home

'Nieuw vlaggenschip Nokia al te zien in filmpje'

 16 november 2011 21:05:28, door Robert Hagen,  


In een filmpje dat Nokia zelf heeft gepubliceerd zou een nieuwe, nog niet aangekondigde high-end smartphone van het Finse merk al te zien zijn. Het zou gaan om een topmodel met nog betere specificaties dan de Lumia 800. Het Windows Phone-toestel zou een groter scherm hebben dan het 3,7 inch display op de Lumia 800 en wordt door Nokia zelf omschreven als 'verbazingwekkende nieuwe hardware'. De naam van het apparaat wordt mogelijk Lumia 900.

Helaas kan het filmpje inmiddels niet meer worden bekeken op YouTube.




[Electronista]





zie ook Zie ook:
Nokia X7 onthuld in China
Nokia introduceert 'glazen' Nokia 7.1
Foto uitgelekt van Nokia 9 met vijf camera's aan de achterkant
'Nieuwe smartphone Vivo heeft 10GB werkgeheugen en 512GB opslagcapaciteit'
'Nieuwe smartphone Huawei heeft triple-lens 40 megapixel camera'
Toekomstige Nokia Lumia-smartphones mogelijk voorzien van Canon-camera



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (21)
16.11.2011 21:18 • Michael
Vlaggenschip zeggen ze. Ik denk persoonlijk toch eerder een reddingsboot. Nokia is van de baan geveegd door Apple ( en copycat samsung )

16.11.2011 22:04 • SmileX
Ik vind niet dat Nokia van de baan is geveegd.
Ik weet zeker dat ze samen met Microsoft een hele goeie weg inslaan.
Het is wel erg laat maar een ieder weet dat er geen enkele fabrikant ter wereld betere telefoons bouwt dan Nokia !

16.11.2011 22:29 • Techmode
[quote]Michael schreef op 16.11.2011 21:18:
Vlaggenschip zeggen ze. Ik denk persoonlijk toch eerder een reddingsboot. Nokia is van de baan geveegd door Apple ( en copycat samsung )[/quote]

nokia is nog de best verkopende telefoonmerk ter wereld. Tevens maakt het betere telefoons dan apple, laat die maar eens vallen, die zijn zo kapot. Samsung copycat, echt?

16.11.2011 22:50 • Mic92
@micheal, waar haal je die onzin vandaan joh? Apple fan? Nokia, is zoals eerder gezegd best verkocht, bestendig en ging to heden het langst met de batterij mee. En het is ook nog een van de betrouwbaarste merken? Van de baan geveegd? NEE! Copycat? ZEKER NIET.

17.11.2011 16:29 • weetniet
Super mooi toestel, en windows phone 7 lijkt me ook een prima os. Helaas is de prijs wel iets te hoog naar mijn mening.

17.11.2011 17:59 • 115641
@ weetniet: Hoe weet jij de prijs van een toestel dat nog niet uitgebracht is en waarvan de specificaties nog niet bekend zijn?

17.11.2011 22:56 • michel
Vind dit wel een mooi toestel en Windons ben ik aangenaams verrast door. Heb even mee gespeelt was niet lang maar lang genoeg voor een goede indruk.

Maar de kleur vind ik niks, heb hem wel in het zwart gezien dat ziet er een stuk beter uit.


17.11.2011 22:58 • Sjoerd
[quote]Michael• 16.11.2011 21:18

Vlaggenschip zeggen ze. Ik denk persoonlijk toch eerder een reddingsboot. Nokia is van de baan geveegd door Apple ( en copycat samsung )[/quote]

Copycat?
De rechter heeft toch echt anders uitgesproken.
Daarnaast: Samsung heeft toestellen met wel een fatsoenlijke beeldschermgrootte, wijzigt in een nieuwe versie ook significante dingen. Copycat Samsung slaat dus echt helemaal nergens op. De iphone lijkt niet eens op een telefoon van Samsung en voor de tablets geldt hetzelfde.

18.11.2011 00:41 • waar
[quote]115641 schreef op 17.11.2011 17:59:
@ weetniet: Hoe weet jij de prijs van een toestel dat nog niet uitgebracht is en waarvan de specificaties nog niet bekend zijn?[/quote]

het is een high-end smartphone, dus je kan het al inschatten

18.11.2011 09:26 • michel
[quote]Sjoerd schreef op 17.11.2011 22:58:
Copycat?De rechter heeft toch echt anders uitgesproken.Daarnaast: Samsung heeft toestellen met wel een fatsoenlijke beeldschermgrootte, wijzigt in een nieuwe versie ook significante dingen. Copycat Samsung slaat dus echt helemaal nergens op. De iphone lijkt niet eens op een telefoon van Samsung en voor de tablets geldt hetzelfde.[/quote]

Volgens mij heeft Apple gewonnen in Nederland, Duitsland en Australie.

En een fastoenlijk beeldgroote toen Applev met de iPhone kwamin 2007 was het eerste wat men zij het scherm is te groot en nu anno 2011 wil men het liefst een 17" laptop aan het oor.

18.11.2011 20:54 • jeroen
Het management van Nokia heeft gewoon zitten slapen. Ongelofelijk wat een trage bende daar. Marktaandeel is enorm gezakt, en dan sluiten ze ook nog een deel met Windows, wat ook al geen zoden aan de dijk zet. Onbegrijpelijk. Ik denk dat de kansen liggen op de zakelijke markt.

20.11.2011 13:13 • Michael
@ Techmode, Mic92 en Sjoerd. Jullie zijn niet echt helemaal eerlijk.

Waar ik deze onzin vandaan haalt vraagt er eentje. Hou toch op man.

Allereerst wil ik het domste argument hier gelijk afweren. " Nokia is nog steeds het best verkochte merk" wordt er hier geroepen. Ja dat is heel misschien waar gezien het feit dat voor de komst van de smartphone's Nokia de degelijkste telefoons waren waar je toen de tijd ( pak m beet 6 jaar geleden ) het meeste mee kon. Tegenwoordig is het grootste deel van de verkochte telefoons een SMARTPHONE. Dat wil dus zeggen IOS en Android en een klein beetje windows en RIM. ( ik meen te hebben gelezenen ergens dat IOS groter was dan Android en 52 % van de verkochte smartphone's afgelopen jaar een iphone was, maar dat kan ik nu wel mis hebben, enfin is het niet IOS dan is Android de grootste en dus helemaal NIET Nokia). Dus dat is lariekoek. Zou jij nu nog een "gewone" telefoon verkiezen boven een smartphone? Ik gok hier op nee. En Samsung en Apple zijn heer en meesters op het gebied van smartphone's. Nokia is bestverkocht als je kijkt naar het telefoongebruik van de afgelopen 10, misschien 20 maar zo lang ga ik niet mee, jaar.Van de afgelopen 2 tot 3 jaar is Apple al dan niet Samsung dat. Geen gelijk? Kom daar maar eens met een tegenargument. Overigens begrijp ik waar jullie vandaan komen. Ik heb namelijk gelezen/gehoort dat Nokia op de afzonderlijke telefoonmarkt kwa verkopen flink uitsteekt boven Samsung en Apple. Voordat je met dat argument komt vraag ik je even wat rekenwerk te verrichten. Nokia heeft ongeveer hoeveel toestellen ? 10 á 15?. Samsung heeft er ? 5 á 10? Apple heeft maar 1 toestel. ( Dit gaat overigens over het huidige assortiment ) Dus breng de marktaandelen per toestel maar eens in zicht en je ziet dat Apple de grootste is. Tot zover : Nokia is de grootste

Dan wordt er aan mij gevraagd waarop ik mijn uitingen baseer, terwijl er heel duidelijk, een naar mijn mening nogal dom, argument wordt geroepen JAAAA Nokia maakt de beste ( ik ga ervan uit sterkste zoals dat hier wordt geformuleerd ) telefoons. Laat je iPhone maar eens vallen.

Ik weet niet waar dat op wordt gebaseerd maar ik daag je uit deze Nokia in kwestie te laten vallen en kijken of er dan geen flinke barst in het scherm zit. Overigens heb ik mijn iphone wel eens op de grond laten flikkeren en geen kras op te bekennen ( geen hoesje nee). Dus dit argument slaat nergens op.

"Nokia heeft de langste batterij!" Oke daar heb je gelijk in. Op papier heeft Nokia inderdaad de langste batterij. Vraag me echter af of die van Apple ( en Samsung ) daarmee slecht zijn? Ik denk dat je bij normaal telefoon gebruik echt geen zorgen hoeft te maken over de duur van je iPhone of je Galaxy. Ja als je heel zielig in de tram gelijk je telefoon pakt om Angry Birds te spelen, omdat je geen geduld hebt even te wachten af en toe, dan is je batterij van welke smartphone dan ook snel leeg ja. ( hier bedoel ik niemand mee hoor het is alleen wat ik vaak tegenkom ).

Dan het copycat gedeelte wat ik zei. Daarmee doelde ik overigens op Samsung en NIET ik herhaal NIET op Nokia. Samsung slaat echt alles. EN JA ZE ZIJN WEL DEGELIJK VIEZE COPYCATS. Here is why:

- In ik dacht 2006 kwam Apple met de iPhone. Er was GEEN enkele TELEFOON ( wel pda ) die er zo uitzag met de specificatie om te bellen. In dat opzicht alleen al zou je eerlijk en oprecht mogen zeggen dat Apple met de iPhone het eerste was en dat alles wat daarna kwam van andere merken met oog op hetzelfde touchscreen-candybar design een ripoff is. Ik vind dat persoonlijk een beetje vergaan. Apple is dan wel de eerste die de smartphone zoals we hem vandaag kennen heeft gemaakt. Of zij ook de eerste bedenker ervan zijn daar twijfel ik aan. Hoe dan ook dat is hier niet de kwestie. De Kwestie is SAMSUNG HEEFT HET GEWOON GEJAT door het design grotendeels over te nemen.
- Dan heb ik het nog niet eens gehad over de interface. Die, naar mijn mening, mooie interface met die vierkantjes die je kunt aantikken. Volgens mij was Apple daarmee ook als eerste ( ja windows had al icons maar niet zo kleurijk en meestal ook niet vierkant). De manier van pagina verwisselen door opzij te schuiven? Nou dat was Apple's idee hoor. Apps ? Die waren van van Apple. De MP3 speler in welke telefoon dan ook komt met de bekende indeling van Apple. Kortom ik kan zo een tijdje doorgaan maar het punt is dat Apple eerder was met de interface die Samsung slechts gedeeltelijk heeft aangepast. ( van die mp3 kan je zeggen dat de hele wereld een copycat is).
- Inderdaad zoals hierboven al werd gesuggereerd is Apple de smartphone die vroeger een te groot scherm had. Dus kom alsjeblieft niet met die bullshit aanzetten wil je. Heb je die belachelijke tab, of weet ik wat het is, gezien waarmee je kan bellen van Samsung. Waar wou je die in godsnaam gaan opbergen als je op straat loopt. Onder je shirt of zoiets? Een slagje groter is inderdaad niet verkeerd. Maar hou op als je zegt het scherm van de iPhone is te klein.
- Nokia en Samsung maken betere telefoons. Dat wordt er ook nog geroepen. Ik weet niet hoor maar de laatste keer dat ik heb gekeken had Apple nog steeds het scherpste display in een telefoon ooit. Daarnaast is de nieuwe A5 processor van Apple Sneller dan menig ander toestel van zelfde formaat.

Als laatste wilde ik nog zeggen dat Apple net als Samsung menig rechtzaak heeft gewonnen. Ik vind die hele rechtzaken kwestie verspilling van tijd. Beide merken moeten gewoon lekker doen waar ze goed in zijn. Dat is voor Samsung Televisies bouwen en voor Apple computers en telefoons. Dat is overigens mijn persoonlijke mening en voorkeur waar je het echt niet mee eens hoeft te zijn

Dit alles is waar ik mijn argumenten op baseer heren. Komt u maar m'n ongelijk bewijzen.

21.11.2011 18:28 • maarten
[quote]Michael schreef op 20.11.2011 13:13:
@ Techmode, Mic92 en Sjoerd. Jullie zijn niet echt helemaal eerlijk. Waar ik deze onzin vandaan haalt vraagt er eentje. Hou toch op man. Allereerst wil ik het domste argument hier gelijk afweren. " Nokia is nog steeds het best verkochte merk" wordt er hier geroepen. Ja dat is heel misschien waar gezien het feit dat voor de komst van de smartphone's Nokia de degelijkste telefoons waren waar je toen de tijd ( pak m beet 6 jaar geleden ) het meeste mee kon. Tegenwoordig is het grootste deel van de verkochte telefoons een SMARTPHONE. Dat wil dus zeggen IOS en Android en een klein beetje windows en RIM. ( ik meen te hebben gelezenen ergens dat IOS groter was dan Android en 52 % van de verkochte smartphone's afgelopen jaar een iphone was, maar dat kan ik nu wel mis hebben, enfin is het niet IOS dan is Android de grootste en dus helemaal NIET Nokia). Dus dat is lariekoek. Zou jij nu nog een "gewone" telefoon verkiezen boven een smartphone? Ik gok hier op nee. En Samsung en Apple zijn heer en meesters op het gebied van smartphone's. Nokia is bestverkocht als je kijkt naar het telefoongebruik van de afgelopen 10, misschien 20 maar zo lang ga ik niet mee, jaar.Van de afgelopen 2 tot 3 jaar is Apple al dan niet Samsung dat. Geen gelijk? Kom daar maar eens met een tegenargument. Overigens begrijp ik waar jullie vandaan komen. Ik heb namelijk gelezen/gehoort dat Nokia op de afzonderlijke telefoonmarkt kwa verkopen flink uitsteekt boven Samsung en Apple. Voordat je met dat argument komt vraag ik je even wat rekenwerk te verrichten. Nokia heeft ongeveer hoeveel toestellen ? 10 á 15?. Samsung heeft er ? 5 á 10? Apple heeft maar 1 toestel. ( Dit gaat overigens over het huidige assortiment ) Dus breng de marktaandelen per toestel maar eens in zicht en je ziet dat Apple de grootste is. Tot zover : Nokia is de grootste Dan wordt er aan mij gevraagd waarop ik mijn uitingen baseer, terwijl er heel duidelijk, een naar mijn mening nogal dom, argument wordt geroepen JAAAA Nokia maakt de beste ( ik ga ervan uit sterkste zoals dat hier wordt geformuleerd ) telefoons. Laat je iPhone maar eens vallen. Ik weet niet waar dat op wordt gebaseerd maar ik daag je uit deze Nokia in kwestie te laten vallen en kijken of er dan geen flinke barst in het scherm zit. Overigens heb ik mijn iphone wel eens op de grond laten flikkeren en geen kras op te bekennen ( geen hoesje nee). Dus dit argument slaat nergens op."Nokia heeft de langste batterij!" Oke daar heb je gelijk in. Op papier heeft Nokia inderdaad de langste batterij. Vraag me echter af of die van Apple ( en Samsung ) daarmee slecht zijn? Ik denk dat je bij normaal telefoon gebruik echt geen zorgen hoeft te maken over de duur van je iPhone of je Galaxy. Ja als je heel zielig in de tram gelijk je telefoon pakt om Angry Birds te spelen, omdat je geen geduld hebt even te wachten af en toe, dan is je batterij van welke smartphone dan ook snel leeg ja. ( hier bedoel ik niemand mee hoor het is alleen wat ik vaak tegenkom ).Dan het copycat gedeelte wat ik zei. Daarmee doelde ik overigens op Samsung en NIET ik herhaal NIET op Nokia. Samsung slaat echt alles. EN JA ZE ZIJN WEL DEGELIJK VIEZE COPYCATS. Here is why:- In ik dacht 2006 kwam Apple met de iPhone. Er was GEEN enkele TELEFOON ( wel pda ) die er zo uitzag met de specificatie om te bellen. In dat opzicht alleen al zou je eerlijk en oprecht mogen zeggen dat Apple met de iPhone het eerste was en dat alles wat daarna kwam van andere merken met oog op hetzelfde touchscreen-candybar design een ripoff is. Ik vind dat persoonlijk een beetje vergaan. Apple is dan wel de eerste die de smartphone zoals we hem vandaag kennen heeft gemaakt. Of zij ook de eerste bedenker ervan zijn daar twijfel ik aan. Hoe dan ook dat is hier niet de kwestie. De Kwestie is SAMSUNG HEEFT HET GEWOON GEJAT door het design grotendeels over te nemen. - Dan heb ik het nog niet eens gehad over de interface. Die, naar mijn mening, mooie interface met die vierkantjes die je kunt aantikken. Volgens mij was Apple daarmee ook als eerste ( ja windows had al icons maar niet zo kleurijk en meestal ook niet vierkant). De manier van pagina verwisselen door opzij te schuiven? Nou dat was Apple's idee hoor. Apps ? Die waren van van Apple. De MP3 speler in welke telefoon dan ook komt met de bekende indeling van Apple. Kortom ik kan zo een tijdje doorgaan maar het punt is dat Apple eerder was met de interface die Samsung slechts gedeeltelijk heeft aangepast. ( van die mp3 kan je zeggen dat de hele wereld een copycat is).- Inderdaad zoals hierboven al werd gesuggereerd is Apple de smartphone die vroeger een te groot scherm had. Dus kom alsjeblieft niet met die bullshit aanzetten wil je. Heb je die belachelijke tab, of weet ik wat het is, gezien waarmee je kan bellen van Samsung. Waar wou je die in godsnaam gaan opbergen als je op straat loopt. Onder je shirt of zoiets? Een slagje groter is inderdaad niet verkeerd. Maar hou op als je zegt het scherm van de iPhone is te klein.- Nokia en Samsung maken betere telefoons. Dat wordt er ook nog geroepen. Ik weet niet hoor maar de laatste keer dat ik heb gekeken had Apple nog steeds het scherpste display in een telefoon ooit. Daarnaast is de nieuwe A5 processor van Apple Sneller dan menig ander toestel van zelfde formaat.Als laatste wilde ik nog zeggen dat Apple net als Samsung menig rechtzaak heeft gewonnen. Ik vind die hele rechtzaken kwestie verspilling van tijd. Beide merken moeten gewoon lekker doen waar ze goed in zijn. Dat is voor Samsung Televisies bouwen en voor Apple computers en telefoons. Dat is overigens mijn persoonlijke mening en voorkeur waar je het echt niet mee eens hoeft te zijnDit alles is waar ik mijn argumenten op baseer heren. Komt u maar m'n ongelijk bewijzen.[/quote]

ze zijn uitgelult,
@Mic92 ik vind het in en in triest hoe jij zit te zeiken op apple terwijl jij zonder dit merk niet met jou telefoon had kunnen omgaan zoals vandaag de dag, samsung,htc,etc hebben nog nooit iets vanaf de grond af ontwikkeld alleen maar dingen verbeterd die er al waren, daarmee alleen zijn het al nietszeggende merken.

PS. moeten jullie samsung bezitters niet huilen
om de verschrikkelijk slechte kleurweergave die alle galaxy modellen hebben?


26.11.2011 14:08 • Mic92
@ Maarten wat lul je zeg. Waar haal jij vandaan dat ik zeik over Apple? Ik zeik helemaal niet op Apple! Het is pracht apparaat! Maar moet je dat dan zo de hemel in prijzen? Er zijn toestellen die gewoon veel beter zijn dan Apple. Ik heb geen eens een touchscreen telefoon dus wat lul je dat ik zonder Apple niet had om kunnen gaan met telefoons? voordat je conclusies gaat trekken, htc heeft al 3d technieken? Heeft Apple dit? Nej! Juist! Dus lul toch niet over je Apple en zijn ongelimiteerde mogelijkheden. Dikke bullshit!

Ps: aangezien je samsung gebruikers zo haat: zoals je eerder al liet blijken heb ik speciaal voor jou dit filmpje opgezocht om te laten zien hoe ver de verslaving van Apple gaat dat ze zelfs in de rij gaan staan?

http://www.dumpert.nl/mediabase/1842041/dd7cf796/samsung_pwnt_apple.html

26.11.2011 18:48 • Techmode
@Maarten en michael, wij gaan niet nutteloze discussies aan met apple fanboys, dat hebben we bij vorige artikelen ook gedaan, alleen worden we dan als een orkaan aangevallen en daar hebben wij geen zin in. En gezien jullie berichten blijkt dat jullie dat gewoon zijn.

29.11.2011 18:40 • Michael
@ Techmode

Beledigen is nergens voor nodig vriend. En hou alsjeblieft op met een te doen alsof er een aanval op je wordt geopend.

[quote} @Maarten en michael, wij gaan niet nutteloze discussies aan met apple fanboys, dat hebben we bij vorige artikelen ook gedaan, alleen worden we dan als een orkaan aangevallen en daar hebben wij geen zin in. En gezien jullie berichten blijkt dat jullie dat gewoon zijn.[/quote]

Ik ben geen enkele discussie gestart. Laat staan dat ik me heb geuit als zijnde : JA APPLE IS BETER DAN WELK MERK DAN OOK. ( of iets in die richting)

Ik zet als eerste op dit topic/artikel een reactie. vervolgnes wordt er geroepen dat ik onzin uitkraam door een of ander onwetend persoon ( Mic92 ). Als ik dan mijn "onzin" verdedig dan ben ik een apple fanboy en probeer ik discussies te starten. Hou op hoor. Jullie zijn begonnen dan moet je ook niet de onschuld komen spelen als je geen tegenargumenten hebt die opkunnen tegen mijn terechte opmerking.

29.11.2011 18:46 • Mic92
@micheal Wahah en wat voor tegen argumenten! een onwetend persoon, huilende samsung gebruikers! heb je ff over beledigingen? Wat ben jij een eerste klas stakker die vervolgens andere de schuld gaat geven!

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 29.11.2011 18:47[/i]

30.11.2011 16:37 • Michael
@ Mic92, Vriend donderstraal jij ff op als je niet normaal ( als techmode ) een reactie kan geven. Lees een aantal hierboven en lees jouw ONWETENDE reactie ff. Overigens beledig ik geen mensen maar een merk. dus de vergelijking gaat al niet op. Ik heb nooit de samsung gebruikers beledigd. ( gaf alleen een voorbeeld van wat naar mijn menig zielig smartphonegebruik is )

30.11.2011 17:27 • Techmode
[quote]Michael schreef op 29.11.2011 18:40:
@ Techmode Beledigen is nergens voor nodig vriend. En hou alsjeblieft op met een te doen alsof er een aanval op je wordt geopend. [quote} @Maarten en michael, wij gaan niet nutteloze discussies aan met apple fanboys, dat hebben we bij vorige artikelen ook gedaan, alleen worden we dan als een orkaan aangevallen en daar hebben wij geen zin in. En gezien jullie berichten blijkt dat jullie dat gewoon zijn.[/quote]Ik ben geen enkele discussie gestart. Laat staan dat ik me heb geuit als zijnde : JA APPLE IS BETER DAN WELK MERK DAN OOK. ( of iets in die richting) Ik zet als eerste op dit topic/artikel een reactie. vervolgnes wordt er geroepen dat ik onzin uitkraam door een of ander onwetend persoon ( Mic92 ). Als ik dan mijn "onzin" verdedig dan ben ik een apple fanboy en probeer ik discussies te starten. Hou op hoor. Jullie zijn begonnen dan moet je ook niet de onschuld komen spelen als je geen tegenargumenten hebt die opkunnen tegen mijn terechte opmerking.[/quote]

de eerste reactie over dit artikel komt vijandig over en dat ben jij toch? Tevens komt maarten ook meteen aanvallend uit de bocht. Tevens het gaat hier over nokia en niet over iphone en samsung.

verder 'Waar ik deze onzin vandaan haalt vraagt er eentje. Hou toch op man.'? waar is dit voro nodig?

en 'Nokia is de grootste ' komt naar mijn weten verkeerd over en vooral op het klappende smiley.

uit dit alles trek ik mijn conclusie dat het hier gaat om apple fanboy's. Maarten in grotere mate dan jij.

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 30.11.2011 17:37[/i]

01.12.2011 21:34 • Michael
@techmode,

Volgens mij verkondig ik mijn, al dan niet persoonlijke, mening over de Nokia (lumia) in kwestie. Ik mag hopen dat dit niet als vijandig wordt gedefinieerd want dan is het wel heel slecht gesteld in de samenleving. Vijandig was het zeker niet bedoeld ( ik denk dat je dat ook wel doorhad maar dat zal alleen jij weten ) laat staan dat het zo over moet zijn gekomen op de lezers van mijn reactie. Waar ik pas "vijandig" ben geworden is in mijn reactie's op de opmerkingen en beledigingen als fanboy die ik naar m'n hoofd kreeg geslingerd.( niet dat ik daar wakker van kan liggen ). Overigens is uit de voorbeelden die jij geeft nog steeds niks te halen over mijn "fanboy" gedrag.

Als laatste nog: Ik heb niks met maarten te maken. Dat is een ander individu dat ronduit hetzelfde tegen al het hierbovenstaande drama kijkt als ik. Dat vind ik persoonlijk fijn maar er wordt hier gesuggereerd dat wij een "team" vormen in dezen en dat is onterecht hier. Ik heb niks tegen niemand hier persoonlijk dus ik zal ook geen team vormen om jou of die Mic92 "aan te vallen" zoals je dat misschien ervaren.

Met vriendelijke groet,

Michael

02.12.2011 12:42 • Mic92
Ah ok! want het kwam wel vijandig over inderdaad;p

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy