Gadgetzone.nl - Home

Nieuwe netbooks Acer in pastelkleurtjes

 12 oktober 2010 22:34:12, door Robert Hagen,  


Acer vond het kennelijk tijd om het met zijn nieuwste netbooks over een iets andere boeg te gooien. Geen harde, donkere kleuren meer, maar vrolijke pastelkleurtjes. En als je daar nog niet blij genoeg van wordt, dan zorgt de naam daar wellicht voor: Acer Aspire One Happy. Helaas zijn de specificaties dan weer wat minder fleurig: een standaard 10,1 inch scherm (1024 x 600), een 1,66GHz Intel Atom-processor, een 160GB harde schijf en 1GB RAM.




Wel biedt Acer mogelijkheden om de laptopjes wat meer power te geven. Zo zijn optioneel een dual-core 1,5GHz Atom-processor, 2GB RAM, een 250GB harddisk en 3G. Bluetooth en uiteraard Wi-Fi zijn standaard aanwezig, evenals een 6-cels batterij die het zo'n acht uur zou volhouden. Ook noemenswaardig is dat de Happy een 'dual-boot' netbook is, hetgeen in dit geval inhoudt dat je kunt opstarten met Windows 7 of Android 2.1.

De Aspire One Happy verschijnt in november in Europa met op het prijskaartje een bedrag van 349 euro. De pastelkleurtjes waar je uit kunt kiezen, zijn overigens blauw (Hawaii Blue), paars (Lavender Purple), groen (Lime Green) en het onvermijdelijke roze (Candy Pink).







[Electronista]





zie ook Zie ook:
Apple introduceert nieuwe MacBook Pro met 16 inch scherm (video)
Microsoft komt met nieuwe Surface-apparaten
Nieuwe laptop HP heeft leren behuizing (video)
Acer kondigt laptop met 4K-scherm aan
Nieuwe Chromebooks Samsung hebben 'leren' achterkant
Nieuwe ultrabook Toshiba heeft accu die 22 uur meegaat



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (2)
25.11.2011 15:49 • vivian
Ik hep de latop zelf ook en ik vind het wel een hele goeie! Maar waar je wel om moet denken is dat er geen virus op komt dat kwam bij mij heel snel ik hem daarvoor wel naar de maker gebracht en dat was allemaal wel weer goed gekomen. En ik zou ook voorzichtig zijn met het beeldscherm dat gaat nogal gouw stuk een vriend van mij had dat namelijk ook. Hier even wat tips

25.11.2011 15:51 • Charon
Ik vind het echt een [b]Geweldige laptop[/b] Ik heb er heel veel plezier van maar je wel om moet denken wat vivian ook al zei dat het beeldscherm snel kapot gaat dat is toch een beetje jammer van de laptop Maar echt een topper als je het mij vraagt

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy