Gadgetzone.nl - Home

Apple introduceert iPhone 4 en iOS4 (video)

  7 juni 2010 19:56:55, door Robert Hagen,  

Gewijzigd op 7 juni 2010 21:10:51


Apple heeft tijdens de WWDC 2010 de iPhone 4 en iOS4 aangekondigd. De vierde generatie iPhone ziet er precies zo uit als op de eerder uitgelekte foto's van prototypes te zien was. Het toestel is 9,3mm dik (24 procent dunner dan zijn voorganger), waarmee het de dunste smartphone ter wereld zou zijn. Zoals al bekend was, heeft het apparaat een camera aan de voorkant, een 5 megapixel camera met LED-flitser en backlit-sensor aan de achterkant en een koptelefoonaansluiting met microfoon voor noise-cancellation. Nieuwe features zijn onder meer HD video, videochat, multitasking en iBooks.




Haarscherp IPS-display: 'beter dan OLED'
Ook het 3,5 inch scherm van de nieuwe iPhone is verbeterd. Het aantal pixels zou vier maal zo hoog zijn. Met een resolutie van 326ppi is het scherm volgens Apple-topman Steve Jobs buitengewoon scherp en zichtbaar scherper dan het display van de iPhone 3GS.

Het scherm heeft een resolutie van 960 x 640 pixels en een contrastverhouding van 800:1. Ook wordt IPS-technologie ondersteund voor 'superieure' kijkhoeken en kleuren. Apple stelt dat het scherm zelfs beter is dan een OLED-scherm: OLED-displays kunnen niet met een dergelijke resolutie worden gemaakt, aldus Jobs.

A4-processor, Wi-Fi 802.11n, gyroscoop
De kern van de iPhone 4 wordt gevormd door een A4-processor. De traditionele SIM-kaart heeft plaatsgemaakt voor een micro-SIM, dit om ruimte te besparen. Het grootste onderdeel in de iPhone 4 is de batterij, die goed zou zijn voor 7 uur 3G-spreektijd, 6 uur browsing, 10 uur Wi-Fi, 10 uur video, 40 uur muziek en een standby-tijd van 300 uur.

De iPhone 4 ondersteunt quadband hsdpa/hsupa, Wi-Fi 802.11n, heeft een geheugencapaciteit tot 32GB en is voorzien van een gyroscoop naast een rotatiesensor (accelerometer). Door die twee sensoren in combinatie met Core Motion API's kan de iPhone nu supernauwkeurig bewegingen en positie bepalen. Dit kan bijvoorbeeld worden toegepast in games.





Camera, HD video en iMovie
De nieuwe camera in de iPhone 4 heeft niet alleen een hogere resolutie en betere sensor, hij kan ook HD video (720p) opnemen met 30bps. Ook wordt tap-to-focus ondersteund en kun je direct op het toestel je video's bewerken. Tijdens het opnemen van video kun je desgewenst gebruik maken van de LED-flitser.

Apple introduceert ook iMovie voor de iPhone. Deze 5 dollar kostende applicatie heeft veel weg van iMovie '09 en je kunt foto's uit de Photos-app en muziek toevoegen. Exporteren kan in 360p, 540p en 720p.





Videochat - voorlopig alleen via Wi-Fi
De iPhone 4 ondersteunt videochat. Deze functie kun je bereiken via de nieuwe 'FaceTime'-knop. Je kunt zowel van de camera aan de voorkant als de camera aan de achterkant gebruik maken en tijdens het bellen zie je ook jezelf in beeld via PiP. FaceTime is gebaseerd op H.264-video en aac-audio.

Voorlopig gaat FaceTime videobellen alleen nog maar via Wi-Fi, van de ene iPhone 4 naar de andere, maar in de toekomst komt daar verandering in. Apple onderhandelt hier nog over met providers.

iOS4 en multitasking
Het besturingssysteem van de iPhone heeft een nieuwe naam gekregen: iOS4. Belangrijkste nieuwe feature is multitasking. Apple geeft toe niet de eerste te zijn met deze mogelijkheid, maar beweert wel de eerste te zijn die het goed heeft gedaan. Daarmee doelt Jobs onder meer op de levensduur van de batterij, die er niet onder te lijden heeft.

Nieuw zijn ook folders, waarin je je apps kunt organiseren, evenals verbeterde apps en icoontjes. Tevens wordt onder meer draadloze distributie van apps ondersteund, exchange server 2010, databeveiliging en ssl vpn. Ook zijn er meer opties voor een zoekmachine: Google, Bing en Yahoo.





iBooks
Net als de iPad krijgt de iPhone nu ook iBooks. De applicatie werkt exact hetzelfde als op de iPad en heeft ook alle nieuwe features gekregen, waaronder ondersteuning van pdf-bestanden. Mooi is dat je gedownloade boeken op zowel de iPhone als op de iPad kunt gebruiken, terwijl je niet dubbel hoeft te betalen. iBooks en eventuele notities kunnen automatisch, draadloos worden gesynchroniseerd. Je kunt zelfs beginnen met het lezen van een boek op de iPad en verder lezen op de iPhone zodra je de deur uit gaat.

iAd
Apple brengt iAd naar de iPhone, naar eigen zeggen om voor meer inkomsten voor ontwikkelaars te zorgen, zodat zij door kunnen gaan met het maken van gratis of weinig kostende applicaties. Dit houdt in dat je in applicaties geconfronteerd kunt worden met bijvoorbeeld reclamebanners en -pop-ups. Die reclame-uitingen kunnen zeer geavanceerd zijn. Zo wordt een voorbeeld van een Nissan-reclame genoemd, waarin je een auto vanuit verschillende kijkhoeken kunt bekijken, menu's met meer informatie kunt opvragen, verschillende auto's kunt vergelijken en deel kunt nemen aan een prijsvraag.

Glas en staal
De behuizing van de iPhone 4 is aan zowel aan de voor- als de achterkant
voorzien van krasbestendig glas. Opvallend is de roestvrij stalen rand, die onderdeel is van de constructie van de telefoon en tevens fungeert als antennesysteem. Volgens Apple is de iPhone 4 met de grootste preciesie ooit voor een consumentenproduct gemaakt.





Prijzen en verkrijgbaarheid
De iPhone 4 zal verkrijgbaar zijn in de kleuren wit en zwart en met een geheugencapaciteit van 16GB of 32GB. De prijzen zijn 199 en 299 dollar (in combinatie met een abonnement).

Het toestel wordt op 24 juni gelanceerd, pre-orders kunnen al vanaf 15 juni worden geplaatst. Op 24 juni zal de iPhone 4 in vijf landen verkrijgbaar zijn: De VS, Frankrijk. Duitsland, Engeland en Japan. In juli volgen 18 landen, waaronder Canada, en in augustus nog eens 24 landen. In september komen daar 40 landen bij en eind september moet de iPhone 4 in 88 landen verkrijgbaar zijn.

iOS4-update
De iPhone 3GS, iPhone 3G en iPod touch kunnen een iOS4-upgrade krijgen. Deze is gratis.





zie ook Zie ook:
Samsung bekritiseert Retina-scherm iPhone 4
Tien redenen om de iPhone 4 links te laten liggen
Witte next-gen iPhone gespot
HTC wil importverbod voor iPhone, iPad en iPod
Nieuwe foto's en video 4G iPhone met A4-processor (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (30)
07.06.2010 20:21 • Ray
[b]en verkrijgbaar is hij in Nl verkrijgbaar? [/b]

07.06.2010 20:22 • Ray
en waneer is hij verkrijgbaar in NL?

07.06.2010 20:50 • mysterion
iemand een idee over de prijs?

07.06.2010 20:51 • sgtMaluku
Launching June 24th in the US france, Germany, UK and Japan

07.06.2010 20:52 • sgtMaluku
Dus maar in Duitsland halen

07.06.2010 21:14 • Dennis A.
nederland komt in julie aan de beurt samen met belgië

07.06.2010 21:39 • Lowtemp
Hij kan ook HD video (720p) opnemen met 30bps.
Bps? Beelden per seconde?
Beetje verwarrend.. FPS is logischer mja

07.06.2010 23:08 • ronaldofzo
het gedonder begint alweer weer ,speciale simkaart ,accu weer niet te verwisselen weer accu snel leeg bepaalde dingen pas later beschikbaar ect. ect. ect. mooie dure abonnement 1000euro rotzooi.

07.06.2010 23:25 • 115641
Mooie uiterlijk. Accuduur valt wederom vies tegen. Mooi scherm. Fotocamera sterk achterhaald. 720p video is leuk maar achterhaald. Multi-tasking -> he he, dat heeft lang geduurd. Videochat alleen met WiFi is een flop, moet met 3G.

Kortom: Wederom niets speciaals of nieuws, maar wel een briljante marketing van Apple waar kuddedieren blind in trappen. Het begint oud te worden.

07.06.2010 23:31 • Marc
Niet slecht, niet hele bijzondere ingen maar wel genoeg verbetering, lijkt me..

Heb zelf een nokia 5230 touchscreen.
voor €149,- en de rest wat ik voor de iphone anders moest neerleggen, ach daar koop ik wel een nieuwe fiets voor ofzow.;)

07.06.2010 23:38 • Menno
Ik zie dat de naysayers alweer uit hun grot zijn gekropen.....

* Processor: dezelfde als de iPad en die is best ok geloof ik
* Scherm: wat wil je nog meer? Misschien een OLED met deze specs maar dat bestaat nog niet.
* Accuduur: als die cijfers kloppen (en dat is meestal zo bij apple, iig bij de laptops en de iPad) begint het eindelijk ergens op te lijken, iig stukken beter dan de huidige iPhone.
* Camera: 5Mpixels is meer dan zat. En als ik de keynote goed gevolgd heb is de sensor ook een stuk groter, met dezelfde pixelmaat als de oude camera. De lens lijkt ook groter, Dat betekent dus dat je echt wat hebt aan de extra pixels.
* Multitasking: heeft idd te lang geduurd maar mooi dat het er nu in zit. Dit is btw hetzelfde multitasking model dat WP7 uiteindelijk gaat gebruiken.
* Behuizing: ik heb met de iPhone 3G al weinig last van krassen, maar een behuizing van staal en glas lijkt me nog een stuk duurzamer.

Ik kan me natuurlijk vergissen, maar ik geloof niet dat er nu telefoons op de markt zijn met betere specs dan deze. Hopelijk komt dit ding ook voor andere providers dan T-Mobile beschikbaar, want dat netwerk is het grootste nadeel van de iPhone.

08.06.2010 00:10 • ronaldofzo
'Dat' allergrootste netwerk met de meeste klanten ter wereld is beter dan al die andere ,in alle opzichten!!! nr1 in klantenservice ,goedkoopste standaard
onbeperkte mobiele internet, ect ect ect.
Ik heb de iphone ism "dat" netwerk en het probleem is de meestal de gebruiker want ik heb er geen last van.

08.06.2010 01:08 • Haas
Nou ronaldoofzo het zal zeker aan de gebruiker liggen. Als jij niet verder san je tuin gaat heb je tijd goed ontvangst zeker. Ik en mijn 12 collega's, verspreid door heel nl hebben nix als problemen met T-mobile. Dat was bij Vodafone wel anders (ook met iPhone).
Dus het is zeker te hopen dat Apple stopt met die exclusieve contracten of dat T snel zijn netwerk op orde brengt want als ios4 ook met videochat losgaat op het net dan wordt het helemaal een puinzooi.
P.s. Nr1 in klanten service? Ze kunnen niet eens een sms service uitzetten! (6x v gebeld) En afspraken nakomen doen ze ook niet.

08.06.2010 10:54 • Menno
@ronaldofzo: Ik had eerst ook weinig problemen met het T-mobile netwerk, maar de laatste maanden is het huilen met de pet op. Gesprekken die opeens worden afgebroken, mensen die gelijk je voicemail krijgen zonder dat je telefoon overgaat, trage verbindigen ondanks voldoende signaalsterke, etcetera. Als ze deze problemen niet snel oplossen gaat ze dat een boel klanten kosten.

08.06.2010 18:16 • Michael
zeg maar wat je wilt. dit blijft DE beste revolutionaire telefoon. bijv het scherm, het face calling ding, en multi-tasking om maar ff wat voorbeelden te geven. ja multi-tasking bestond al heel lang. maar wat daarbij gebeurde was dat de batterij of de prestaties behoorlijk verslechterde bij andere producenten. apple is de eerste die het met vrijwel geen verslechtering heeft ontwikkeld. daarom is dat deel zo revolutionair. de behuizing is tergelijkertijd de antenne. daar is over nagedacht.

petje af voor iedereen die hieraan heeft gewerkt. als je het heb over innovatie en verbetering, maar ook over de eerste stap zetten in een verandering van technologische ontwikkelingen dan heeft apple het zeer goed gedaan.

weet iemand toevallig of nederland hoort bij 1 van de 18 landen die hem in juli krijgen?

09.06.2010 09:23 • Vincent
@Michael: *kuch* fanboy *kuch*

Apple maakt best leuke producten, maar 1 van hun grootste krachten is hun marketing. Op deze manier hebben ze mensen waarvan jij een uitstekend voorbeeld bent volledig in hun macht. Het maakt niet uit wat ze produceren en wat voor prijs ze eraan hangen... Bedankt voor het voorbeeld ;)
Begrijp me niet verkeerd, apple heeft echt leuke producten, maar het noemen van accuduur ... Ik heb de iphone 3G, en dit ding moet ik echt veelste vaak opladen. En ja, de 4G is dan beter, maar je vergelijkt voor het gemak de verbeteringen van apple met de oudere garde van de concurrent. Wat denk je nu zelf, dat deze stilzitten? Het is jammer dat je dit niet inziet, maar goed... ieder zijn ding zeg maar

09.06.2010 12:41 • michel
[quote]115641 schreef op 07.06.2010 23:25:
Mooie uiterlijk. Accuduur valt wederom vies tegen. Mooi scherm. Fotocamera sterk achterhaald. 720p video is leuk maar achterhaald. Multi-tasking -> he he, dat heeft lang geduurd. Videochat alleen met WiFi is een flop, moet met 3G. Kortom: Wederom niets speciaals of nieuws, maar wel een briljante marketing van Apple waar kuddedieren blind in trappen. Het begint oud te worden.[/quote]
Wat een onzin ik heb verschillende smartphones gehad en geen een hield het een dag of 2 vol zeker niet als je kijkt hoe vaak ik aan het gamen ben op mijn iPhone 3G. Ik doe 1,5 dag met mijn 3G.
Multitasking ben ik het met jouw eens punt.

Maar hoop niet dat jij bij de catagorie hoort die denk hoe meer megapixels hoe mooier/beter de foto, zo wel kom jij bedrogen uit. Er zijn genoeg testen geweest waarin dit word ontkracht.
Videochat kan alleen tussen iPhone 4 en iPhone 4 eerst nog via WiFi in 2011 ook via 3G maar ken weinig mensen die met hun mobieltje videochatten.

Maar heb het niet over kuddedieren 90% van de computergebruik is Windows en die schoppen het hardst tegen alles wat anders is aan en maar klagen over de problemen maar veranderen ho maar hoezo kudde gedrag,

09.06.2010 16:42 • Ibo
Jammer dat we met 3,5 inch scherm genoegen mee
moeten nemen, terwijl nu modernere smartphoon
grotere beeldscherm heeft.

09.06.2010 17:34 • Michael
@ die wijsneus vincent hierboven.

zoals ik als zei aan het begn van mijn reactie. zeg maar wat je wilt.

ik zei niet dat de telefoon GEWELDIG zou zijn of iets in die richting. ik zei dat de telefoon de beste revolutionaire is en niet dat het de BESTE is. als een product revolutionair is houdt dat in dat het nieuwe verbeteringen brengt die op langere termijn ervoor zorgen dat het op wereldwijd niveau zal gaan veranderen in zijn categorie op een positieve manier.

tot zo ver om even duidelijk te maken dat ik geen iphone-fan wil worden genoemd zonder enige onderbouwing van argumenten.

ten tweede wil ik erop wijzen dat ik niks over de marketing heb gezegd van apple die overduidelijk zeer goed is. want zoals ik al zei is er goed over na gedacht en als er goed over na gedacht is dan bedoel ik het hele plaatje van het totale productieproces en niet alleen over het productbeleid maar dus ook over het plaatsbeleid, promotiebeleid ( dat is de marketing) en prijsbeleid. ( nadenken joh voordat je reageert op iets wat je leest)

dus ik weet niet waar jij het in je bolle hoofd vandaan haalt om mensen zoals ik in de ban van apple te noemen want dat klopt dus ff voor geen meter.

vervolgens komt ie aankakken met de batterijduur van z'n iphone 3g. ik benadruk even dat accuduur wordt gemeten door producenten in spreektijd ( over het algemeen). als jij de accuduur gebasseerd op spreektijd vergelijkt met elke andere gelijkwaardige telefoon van 2008 ( het jaar van de 3g) dan zal je zien dat die accuduur ONGEVEER rond dezelfde tijd zal liggen. JOUW batterij zal waarschijnlijk veel sneller opgaan omdat je energievretende apps/spelletjes/weetikveelwat aan het doen bent met je iphone.

ja ik vergelijk de 4g met producten van de oude garde. maar dan heb je waarschijnlijk ook niet door dat deze oude garde van de concurrent veel meer met nieuwe producten op de markt komt dan apple. ik zal dit toelichten doormiddel van een voorbeeld.

een grote concurrent van apple ( in mijn ogen de grootste) is HTC. HTC komt in een jaar met misschien wel 3 nieuwe SOORTGELIJKE telefoons. dit jaar waren dat de hd2, de legend en de nexusone. ( zo zijn der wel meer hoor maar tis ff een voorbeeldje ) jij komt mij niet wijsmaken dat deze oudere producten, wat maar een paar maanden verschilt, zelf niet aan REVOLUTIONAIRE verbeteringen als deze konden bedenken ( op hun beurt hebben ze wel andere verbeteringen die ook goed zijn . dat is dus wat ik bedoel. apple is het schaap dat als eerste over de dam gaat voor dat de andere volgen ( en veel overnemen, maar dat doet apple op zijnbeurt ook weer)

ps : Kuch eikel kuch

09.06.2010 21:15 • Patrick
Ik heb echt met gekromde tenen het filmpje zitten kijken. WOW als mijn kinderen over 7 (!)jaar naar college gaan, kan ik zien wat daar gebeurt! Alsof we dan nog met een iPhone 4 lopen te klooien! Man dat kan mijn bijna 2 jaar oude toestel ook en dat was vast al niet de eerste. Het scherm heeft een hoge resolutie, maar gaat die 15% nu ineens je wereld veranderen? We hebben het hier wel over een 3,5 inch schermpje hoor!
Gelukkig werd het toen iets reëler m.b.t. de antenne (goed idee!) en het glas op voor en achterkant (luxe!).
Nee, de marketingafdeling heeft weer overuren gedraaid!
Gelukkig moet ik nog zo lang wachten dat ik dan een mooi vergelijk kan maken tussen WP7S, Android 2.2 en IOS 4!

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 09.06.2010 21:16[/i]

10.06.2010 14:53 • dijkie
Het grote verschil is dat apple het videobellen veel beter heeft toegepast. Aangezien het bij telefoons die het (mijne zelfs) 4 jaar geleden konden bijna 50 cent per min kosten om video te bellen. Ja he he dat niemand het dan doet, maar nu kost het gewoon een normale minuut prijs en kan je via wifi, en volgend jaar ook via 3g, video bellen. En aangezien apple het een open format heeft gemaakt is de kans er dat dalijk elke smartphone op die manier kan videobellen, waardoor apple het toch weer heeft geflikt. ( dat laatste is overigens toekomst kijken, maar zie het wel gebeuren)

11.06.2010 17:01 • Michael
@Vincent : Wat ben je stil. toch maar niks meer te zeggen

14.06.2010 12:55 • michel
@ Patrick, onthoud wel WP7 geeft in het begin ook geen flash en multitasking en de windowsstore (o.i.d.) is ook net als de appstore closed dat wil zeggen alles wat zij goedkeuren komt er in.

14.06.2010 13:57 • Patrick
[quote]michel schreef op 14.06.2010 12:55:
@ Patrick, onthoud wel WP7 geeft in het begin ook geen flash en multitasking en de windowsstore (o.i.d.) is ook net als de appstore closed dat wil zeggen alles wat zij goedkeuren komt er in.[/quote]
Ongetwijfeld, maar dat doet niets af aan mijn stelling dat ik tegen die tijd mooi kan vergelijken welk systeem voor mij het beste aansluit op mijn behoeften. Hoewel ik best geintresseerd ben in WP7S (vanwege de aangekondige toestellen) zou het zomaar kunnen dat ik dan toch besluit om voor Android te gaan. De iPhone lijkt vooralsnog het minst waarschijnlijk...

15.06.2010 14:59 • Fransje
DE beste revolutionaire telefoon??? Ha ha bijv zonder Adobe-Flash. Geen geheugen uitbreiding, geen verwisselbare batterij, peper duur, bijna geen standaart accessories, super slechte oortjes, geen xenon of dubbele ledflash. Matig matig matig en peper duur.

Neem een N900



20.06.2010 23:17 • Michael
Fransje fack U.
hoeveel smart phones hebben er wel flash. iets van 15 a 20 % nou zeg voor het gemak maar 25% dus 1 vierde deel. dus dat is al een kut argument. geheugenuitbreidng zegt ie. vind je 32 gb niet genoeg dan ? kan me niet voorstellen dat je die met alleen maar data vol krijgt. en die apps nemen ook weer niet zoveel in gebruik dat het niet genoeg is. dus ook een kutargument. verwisselbare batterij. Hoe vaak per dag verwissel jij je batterij? ik denk van niet. maar je laad je telefoon wel elke dag of in iedere geval recent op dus dat kan deze telefoon ook aan. dus ook een kut argument. standaard accesoires? er wordt voor de producten van apple door andere fabrikanten ( naast hunzelf natuurlijk ) producten gemaakt. ik denk dat je dan een behoorlijk goed marktaandeel hebt hoor. er zijn dus ZAT accesoires. de enige standaard accesoires die je nodig hebt zijn een oplader ( die is perfect ) en een koptelefoon dis is inderdaad wat minder. maar als je de headsets van andere fabrikanten bekijkt zijn die ook maar net iets beter ( in ear of niet ). dat is dus ook gelul. xenon en ledflash is natuurlijk altijd beter dan dit. maar dan nog is het zo dat de fliter alleen niet de foto maakt. het ligt ook aan het aantal pixels en de lens etcetc. en de ervaring leert dat de kwaliteit van de camera van apple zeer zeker niet onderdoet voor die van nokia of samsung ( uit zijn klasse dan ( 5mp ) )dit toestel krijg je met abonoment en kost los rond de 700 uit me hooft ( miss duurder maar who cares) als je dit vergelijkt en dan kijkt naar z'n levensduur dan zie je dat deze telefoon niet zo snel verouderd. elk jaar is er een nieuwe. nokie lanceert de een na de andere nserie. dat houdt dus in dat die telefoons ( van prijzen rond de 400 500 ) veel sneller oud zijn en dus sneller aan vervanging toe zijn. dus in feite is die prijs nog best reeël ( tuurlijk ik ben met je eens dat het duur is ) maar andere zijn echt niet goedkoper

en lees mijn reactie van hierboven maar eens als je zegt dat dit geen revolutionaire telefoon is.

x

25.06.2010 16:48 • Vincent
@Michael: Sorry, had het topic even uit het oog verloren. Wat een onnodig lang verhaal om (niet succesvol) aan te tonen dat je hart niet bij Apple ligt...... Wel zorgen dat je je iphone 4 niet verkeerd vastpakt he

Zoveel geld vragen voor een telefoon waar je (bij verkeerd vastpakken) niet mee kan bellen. Je hebt gelijk, revolutionair... had er zelf niet opgekomen! Ga je iphone maar weer verzorgen. Mijn standpunt is des temeer bevestigd: APPLE FANBOY

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 25.06.2010 16:54[/i]

27.06.2010 22:24 • michel
@ Vincent dus de waarheid vertellen en enthausiast zijn over de iPhone maakt je gelijk een fanboy rot toch op jij bent anti Apple dus kan ik maar een ding zeggen MICROSOFT FANBOY

28.06.2010 08:57 • Vincent
@Michael: Goed lezen!!! Ik citeer een eerder geplaatste opmerking van mijzelf: [i]"Ik heb de iphone 3G, en dit ding moet ik echt veelste vaak opladen"[/i]

Dus een MS fanboy met een iphone.. Als dit jou gelukkiger maakt, prima!

Jou enthiousme mist soms enige objectiviteit (wat nogal een veelvoorkomend probleem is bij mensen, die Apple meer dan gewenst, een warm hart toedragen). Maar goed, laten we erover ophouden.. Jij vindt Apple hot, en als je je daarbij prettig voelt, ok.. so be it!

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 28.06.2010 09:00[/i]

09.02.2011 18:15 • boroing

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy