Gadgetzone.nl - Home

Samsung lanceert touchscreen-telefoon Pixon (video)

 26 september 2008 15:30:41, door Robert Hagen,  


Samsung heeft weer een nieuwe touchscreen-telefoon aangekondigd: de M8800 Pixon. Dit is geen smartphone, zoals de Omnia, maar een toestel met Samsungs eigen besturingssysteem. De Pixon heeft een 3,2 inch scherm (400 x 240 pixels), HSDPA, GPS, een 8 megapixel camera met geotagging en WVGA-video-opname, een microSD-slot en een FM-radio. Wi-Fi ontbreekt helaas.



De telefoon is ook voorzien van Bluetooth met A2DP en een mediaspeler die onder meer DivX-video kan afspelen. De Samsung M8800 Pixon is waarschijnlijk vanaf november in de gemiddelde elektronicawinkel te bewonderen, met een prijs van 550 euro.










[Newlaunches.com]





zie ook Zie ook:
Samsung Galaxy Fold komt naar Nederland
Samsung kondigt speciale Galaxy Note 10+ voor Star Wars-fans aan
Samsung toont verticaal opvouwbare 'clamshell'-smartphone
Samsung lanceert opvouwbare smartphone Galaxy Fold op 3 mei (video)
Samsung gebruikte stockfoto om camera Galaxy A8 aan te prijzen
Samsung toont opvouwbare smartphone (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (16)
27.09.2008 08:00 • Tropic
Gaaf ding, hebben!

27.09.2008 13:29 • docter
fcuk ik zit nou echt te twijlen tussen deze of omnia hellup ?

27.09.2008 18:15 • DDmen..
ik zou dan persoonlijk voor de omnia gaan...


GPS heeft hij maar werkt voor Google Maps
Een 8 megapixel die evengelijk als de omnia. behalve de resolutie dan.

27.09.2008 21:37 • Michael
ik zei het toch nog geen drie weken geleden is de omnia geintroduceerd en er zijn alwwer 2 nieuwe touchscreens van samsung gewoon een kutmerk dat samsung

29.09.2008 16:07 • Vincent
[quote]Michael schreef op 27.09.2008 21:37:
ik zei het toch nog geen drie weken geleden is de omnia geintroduceerd en er zijn alwwer 2 nieuwe touchscreens van samsung gewoon een kutmerk dat samsung [/quote]

Inderdaad, hoe halen ze in hun hoofd om toch steeds maar door te innoveren en vernieuwen!?

Even serieus, je bent duidelijk geen voorstander van Samsung, maar om nou inovatie van een fabrikant als mankement aan te geven is wel een beetje krom.. wat doe je op een gadget site, moet je niet naar www.deoerknal.nl?

29.09.2008 16:45 • Michael
wees duidelijk man oke ben geen voorstander van samsug dat heb je goed. maar stel : je koopt een omnia ( bijvoorbeeld dus ) zou jij dan blij zijn als er na drie a 4 weken weer twee nieuwe touch screen telefoons zijn. ik persoonlijk zou niet blij zijn met een zo snel verouderd toestel. mocht jij dat wel www.denkeensnaindiebovenkamervanje.nl

29.09.2008 20:27 • Max
Nou, op zich geen verkeerde discussie dit. Heb er namelijk ook wel eens over nagedacht. Maar het verschil tussen nu en vroeger ligt voornamelijk dat de consument middels dit soort websites eigenlijk al te snel een beeld van een bepaalde gadget krijgt en zich lekker begint te maken. Op het moment dat het toestel uitkomt (een lange periode later) druppelen de beelden van nieuwe toestellen alweer binnen. Kijk als je dan de Omnia koopt is dat an sich geen issue want eer zijn opvolger komt duurt dat nog een lange tijd. probleem is wel het visuele aspect. Je hebt X net nieuw en wilt Y alweer kopen, alleen het is er nog niet, maar in je hoofd loop je rond met de gedachte dat je toestel alweer achterhaald is.

Wat dat betreft scoort Apple hoge ogen. Die lanceren het vandaag en overmorgen is het verkrijgbaar. Maargoed dat kan ook alleen maar met een goede organisatie die loyaal ingesteld is en niet bewust gaat lekken.

29.09.2008 20:51 • DDmen
Je kan zeggen dat Samsung een slecht merk is of je zegt gewoon dat Samsung je veel keuze bied ;)

30.09.2008 01:17 • Max
biedt

30.09.2008 10:24 • Vincent
@Michael: Ik was toch vrij duidelijk dacht ik zelf, dus zou zeggen... lees het nogmaals en denk zelf nog maar eens na in die bovenkamer van je .

Anyway, dit versneld "verouderen" van de electrica producten geldt niet alleen voor de telefoon. Ik durf met enige zekerheid te zeggen dat wanneer jij vanmiddag een LCD koopt, die over een maand alweer gepasseerd is door een nieuwer model.
Maar je doet nu net alsof de door jou gekochte telefoon gelijk ook echt oud is, wat natuurlijk helemaal niet zo is. Het is alleen minder stoer op het schoolplein misschien, maar oud is het zeker niet!
Dus nogmaals, dat je iets tegen Samsung hebt is me duidelijk. Alleen je beredenering klopt van geen kant aangezien ook de fabrikant die jou voorkeur geniet deze vooruitgang zal probleren vast te houden.

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 30.09.2008 10:25[/i]

08.10.2008 23:13 • Davidov
Belooft goed te worden, maar doe mij toch maar de LG Renoir
Over technologie in het algemeen: apparaten als computers, mobiele telefoons en platte tv's raken snel verouderd, dat weet je inmiddels toch wel? Dus niet janken

25.10.2008 12:17 • Nancy.
[i]Omnia of M8800 pixon ?[/i]

26.10.2008 11:04 • ZeroGi
Doe jullie huiswerk is, de Omnia is niet veroudert aangezien het een smartphone is, de Pixon is dit niet ... het is dus een totaal andere telefoon

26.10.2008 12:08 • DDmen..
Dit is de Samsung Pixon bijdehand!

Samsung heeft 2 8 megapixel telefoons!
DEZE
en de Samsung innov8!

En kom niet zeggen dat ik ongelijk heb want ik heb zelf de Innov8 ;)

Als je wilt kiezen tussen de Omnia en de Pixon moet je de pixon doen die is in gebruik makkelijker ;)

Wil je meer opties zoals GPS , WIFI ga voor de Omnia

24.11.2008 01:04 • miezzman
twijfel niet tussen omnia en pixon, pixon is beterder en mooier

17.01.2009 13:09 • PoesjeDraakje
Ik heb nu zelf de pixon besteld (Nog niet binnen helaas) En ik denk dat ik er heel tevreden mee ga zijn. Ik ben namelijk gek op foto's maken en wat ik gehoord heb moet je ze ook mooi kunnen bewerken enzo (Ook een Hobbie vn mij;)). Plus dat ik een abo heb met onpeperkt i-net dus dat is wel lekker kan je nog leuke sites bezoeken ook en op een groot scherm. Van wat ik van Omnia gelezen heb is het een mooie foon maar moet je niet gaan lopen klungelen met de bersturing tenzei je ehm graag 3 weken in de reparatie wil. Ben je iemand die graag klungelt raad ik het je dus af ik ben ook iemand die graag klungeld maar ben niet graag men telefoon lang kwijt. Al met al is Samsung echt mijn merkje wel.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy