Gadgetzone.nl - Home

Nokia N96 exclusief bij KPN

  4 september 2008 13:04:28, door Robert Hagen,  


Vanaf maandag 15 september is de langverwachte Nokia N96 - de opvolger van de succesvolle Nokia N95 (8GB) - eindelijk verkrijgbaar in Nederland, waarmee ons land de wereldwijde primeur heeft. Naast de vele features van deze nieuwe N-series smartphone ondersteunt hij tevens mobiele tv (DVB-H). De eerste maand is de N96 daarom exclusief verkrijgbaar via KPN Mobiel met MobielTV van KPN.

De N96 is nu al beschikbaar op voorinschrijving via www.kpn.com/n96.

Nokia N96
De Nokia N96 heeft een 2,8 inch display en een geheugen van 16GB. Hiermee heeft de telefoon een geheugen voor zo'n 40 uur video. Bovendien kan het geheugen worden uitgebreid met een microSD-kaart van 8GB. Naast mobiele tv biedt de Nokia N96 geweldige audiomogelijkheden met ingebouwde 3D stereo speakers en Bluetooth. De smartphone heeft natuurlijk stereo FM-radio met RDS en internet radio, en je favoriete tracks kun je kopen en downloaden via Nokia Music Store. Verder komt de Nokia N96 onder andere met A-GPS ontvanger en drie maanden gesproken navigatie voor Benelux, een 5 megapixel camera met Carl Zeiss lens, Nokia Web browser, een voucher om de N-Gage game Tetris te downloaden en emailmogelijkheden.

Met alle geavanceerde entertainmentmogelijkheden gebundeld in een toestel, is de Nokia N96 'het icoon van convergentie'. De Nokia N96 tilt mobiel entertainment en communicatie naar een hoger niveau en is dan ook het nieuwe vlaggeschip van de Nokia N-series. Zo kun je live televisie en video kijken waar en wanneer je wilt. Op de Nokia N96 is de film 'Transformers' voorgeïnstalleerd, die comfortabel hands-free te bekijken is dankzij de slimme 'kickstand' aan de achterkant van het toestel. Ook kun je foto's van hoge kwaliteit nemen waaraan direct locatie-specifieke gegevens worden gekoppeld (geotagging) en deze foto's snel online delen via oonder andere Share on Ovi, YouTube en Flickr.

MobielTV van KPN
Onbeperkt kijken naar MobielTV op de Nokia N96 kost 9,95 euro per maand, maar is tot 31 december 2008 gratis in combinatie met een 2-jarig Flexibel abonnement van 32,50 euro per maand met Surf&Mail. De Nokia N96 kost dan 99,00 euro.





zie ook Zie ook:
Nokia X7 onthuld in China
Nokia introduceert 'glazen' Nokia 7.1
Foto uitgelekt van Nokia 9 met vijf camera's aan de achterkant
Toekomstige Nokia Lumia-smartphones mogelijk voorzien van Canon-camera
Nokia lanceert Android-smartphone X2 (video)
Nokia komt met Z Launcher voor Android (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (9)
02.09.2008 14:15 • ExCaL^
Ik ga deze denk ik halen! Eerst kijken of hij niet al te groot en lomp is...

02.09.2008 15:05 • Maks
Ik weet niet hoor. Inhoudelijk zeer goed rekening houdend met mensen die geen touchscreen willen. Maar qua design... toch niet echt flitsend of het uiterlijk van het vlaggeschip van Nokia. Maar misschien zie ik dat verkeerd.

02.09.2008 15:56 • Michael
over een jaar is dit m'n nieuwe telefoon

02.09.2008 16:35 • stefhoorn
ze hadden er beter net zoals de x1 een uitschuifbaar qwerty toetsenboard onder kunnen proppen dat typt toch een heel stuk makkelijker

02.09.2008 20:51 • Sim
[b]Mooi toestel, inderdaad jammer dat er geen qwerty toestenbord op zit. Wil het toestel kopen, maak kan geen afstand doen van mijn e90(met qwerty toestenbord) het email zal dan wel wat lastiger zijn met de n96. Verder voldoet het aan alles. Topdingetje

03.09.2008 12:27 • Maks
Ja als je een E90 hebt, dan is overstappen naar dit toestel een downgrade. Mogelijk niet per se qua inhoud, maar zeker wel qua gebruik. Als je qwerty gewend bent (zeker bij die royale E90) dan is de N96 afzien.

04.09.2008 11:21 • Syl.The.Boy
Qua design ga je er in ieder geval wel op vooruit.

08.09.2008 18:51 • Davidov
Ik vind hem erg mooi en zou hem best graag willen hebben, maar ik wacht maar tot de N97 er is. Het geheugen van mn zwarte N95 is nog lang niet vol namelijk

03.02.2009 14:52 • michiel
Heb dit toestel 3 maanden, wat een ramp.
Is erg traag, loopt vast, reset uit zichzelf. voor nokia maps moet je apart betalen. tv is grappig.. foto,s zijn oke. muziek kwaliteit ok, met sony earphones anders klinkt het niet.
kortom toch wel spijt van deze aankoop!!!!

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy