Gadgetzone.nl - Home

Philips werkt aan touchscreen-telefoon Xenium X800

  7 mei 2008 17:55:38, door Robert Hagen,  


Philips komt volgende maand in China met een nieuwe touchscreen-telefoon, de Xenium X800. Het toestel beschikt over een groot, 'e2e' (edge to edge) aanraakscherm met WQVGA-resolutie, Wi-Fi, een zeer krachtige batterij en een interface die er op het eerste gezicht goed verzorgd uitziet.

Meer technische details zijn helaas nog niet voorhanden.










[Engadget]





zie ook Zie ook:
Philips Xenium 9@9k: 2 maanden standby-tijd
Multifunctionele wekkerradio van Philips
Philips Xenium BackuPower met AAA-batterij
Philips 598 voor dames
Philips-gsm met touchscreen en 2 megapixel camera



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (7)
07.05.2008 18:23 • Max
Iedereen zal Philips weer wel afzeiken. Het is immers Nederlands... Ook al is dit wel onder de naam Philips, het is natuurlijk niet meer van Philips. Maar ik vind het jammer dat ze van het Nederlandse podium zijn verdwenen.

Toen ik zo'n 14 jaar geleden mijn eerste gsm kocht, was dat de Philips Spark. Deze had voicedial, dat was revolutionair in die tijd. Daarna kwam de mega kleine 'Genie'. In bonte kleurtjes en was zowat het beste toestel wat er was toen. Als je gsm stuk was, moest je Philips bellen, ze vroegen je adres en in welke kleur je het vervangtoestel wilde hebben en ze kwamen het diezelfde dag nog omruilen bij jou thuis. Bizar voor de service-maatstaven in deze tijd...


[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 07.05.2008 18:24[/i]

07.05.2008 18:45 • stefhoorn
ik denk dat het best een aardige telefoon is maar een nederlands merk dat hem in china lanceert

07.05.2008 19:04 • Max
Zucht...

Soms dan koopt bedrijf x de naam van bedrijf y over, met dien verstande dat de 'Goodwill' (zo heet dat) positief uitpakt, omdat je met de naamsbekendheid van het merk, per direct een groter aandeel van de markt kan pakken.

Het is zelfs zo erg, dat bv de Goodwill van Rolex, Apple enz zo enorm groot is, dat er op de bedrijfsbalans vele miljoenen soms miljarden worden bijgeschreven onder het motto naamsbekendheid. Philips maakt er dus zelf geen deel van uit, maar leent er wel zijn naam voor.

Heb het even opgezocht, de Goodwill van bv Rolex is 3,4 miljard USD. Ofwel, alleen de naam 'Rolex' is al 3,4 miljard USD waard. Stel hypothetisch bezien dat Rolex er de brui aan geeft, dan kan een ander bedrijf de boel overnemen (ik spreek hier alleen maar van de naam Rolex, niet de inboedel, fabrieken, interne waarde e.d.) voor 3,4 miljard. En dan heb je als resultaat dat bedrijf x op zijn horloges Rolex mag drukken. Waarschijnlijk met de meerwaarde dat elke horloge-gek het duizendmaal sneller zal kopen dan onder de naam X.

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 10.05.2008 18:09[/i]

09.05.2008 00:33 • ikke
imago was en is een probleem ,had er nokia erop gestaan was t beter geweest dan de originele nokia zelf. Its All Between The Ears

10.05.2008 10:10 • stefhoorn
laten we niet over rolex beginnen want rolex is niet zomaar rolex ze zijn heel anders dan alle andere machine horloges kijk dit maar is http://youtube.com/watch?v=BWVdW5jNdgg

10.05.2008 17:59 • Max
Flikker toch op en ga mij niet iets over Rolex vertellen. Ik had het overigens over hun merknaam, niet over de kwaliteit. Maar Rolex is wel goed ja, sans doute, maar ook weer niet je van het hoor. Dan ga je jezelf toch moeten begeven onder Jaeger le Coultre, Patek Philiipe, IWC, Audemars Piguet, Richard Mille enz. Dan hebben we het over pure manifacturen. Kan Rolex nog een puntje aan zuigen!

10.05.2008 18:08 • Max
overigens: Ikke:

Je hebt gelijk! Dat is het hele doen en laten van bv B&O. Technisch gezien middelmatig, maar zij hebben bijzonder hun imago mee en dat scoort.

Aan de andere kant als je ziet hoe Philips het doet in de LCD-sector, Medische wereld en bv de Senseo kun je moeilijk stellen dat zij een imago issue hebben. Misschien dat het dan aan de generatie ligt. Dat ouderen Philips misschien als een behoudend maar kwalitatief goed merk zien. En jongeren juist nogal met een flitsend merk aan de haal gaan, waar natuurlijk mobiele telefoontjes onder vallen.

Overigens, vroeger was Grundig, Aristona enz allemaal Philips qua inhoud. Zelfde met LG qua lcd's enz.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy