Gadgetzone.nl - Home

High-end mp3-speler Kenwood met gouden frame

 Gepubliceerd op 14.09.07, door Robert Hagen,  


Kenwood heeft een 'high-end' portable mediaspeler geïntroduceerd met een verguld frame aan de binnenkant. Dit is ter verbetering van de geluidskwaliteit, goud geleidt immers beter dan andere materialen. Vanwege dit zelfde principe hebben ook de duurdere koptelefoons vaak een vergulde plug. Het is voor het eerst dat dit wordt toegepast in een portable mediaspeler.

De Kenwood Media Keg HD60GD9EC heeft een 60GB harddisk. De geluidskwaliteit zal waarschijnlijk ongekend zijn, aangezien de vorige Media Kegs daar al om werden geprezen. De speler ondersteunt Losless audio (mp3/wma/aac) en heeft een 2,2 inch scherm (320x240). De afmetingen zijn 61 x 17 x 104 mm. De prijs wordt in Japan 57.800 yen, omgerekend zo'n 335,90 euro.





[engadget]





zie ook Zie ook:
Nieuwe 'Media Kegs' van Kenwood
Kenwood komt met kleinste hdd-speler ooit
Kenwood komt met mp3-speler 'Media Keg'
Nieuwe mp3-speler Kenwood ondersteunt nieuw format
Nieuwe mp3-spelers van Kenwood



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (7)
14.09.2007 23:44 • M. SCOFIELD
Ben benieuwd naar de prijs hier.
Ik dacht dat het een belachelijk hoge prijs (in japan) was, maar valt nog wel mee voor zo'n mediaspeler met "ongekend" geluid" en 60GB

15.09.2007 00:33 • Hoi
Ziet er interessant uit, alleen het design zint mij niet

15.09.2007 08:06 • Menno
'goud geleidt beter dan andere materialen'

Sorry, maar dat is echt grote onzin. Koper geleidt een stuk beter dan goud. Zilver geleidt nog iets beter dan koper, maar een dikke koperdraad heeft weer een lagere weerstand dan een dunne zilverdraad.

De reden dat koptelefoonpluggen worden verguld is dat goud niet oxideert, een verroeste plug geleidt het signaal niet zo best meer.

Misschien dat er een reden is om in dit ding een verguld frame in te bouwen, maar voorlopig klinkt het meer als marketingblabla om audiofielen te misleiden. De geluidskwaliteit zal ook best goed zijn maar dat heeft dan meer te maken met de gebruikte koptelefoonversterker.

15.09.2007 09:47 • ARC
Menno volgens mij heb je het niet helmaal begrepen. Zilver is de beste geleider die er is.nog beter dan koper.Van alle metalen heeft zilver de beste elektrische geleidbaarheid, zelfs beter dan koper. Toch wordt in elektrische schakelingen meestal koper gebruikt omdat dat minder kostbaar is.

Een dikke koperdraad heeft dan een lagere weerstand,maar daar gaat het nu toch niet om,exclusief apparatuur,dus exclusief materialen.Ben wel met je eens dat het onzin is om goud te gebruiken als geleider.

15.09.2007 11:09 • Menno
Dat zeg ik toch? 'Zilver geleidt nog iets beter dan koper'. Het materiaal van je geleider heeft geen invloed op de geluidskwaliteit, als de weerstand maar laag genoeg is.

15.09.2007 17:20 • ^^
Het gaat niet om hoe goed het kan leiden. Goud is een van de edele metalen waar je het laagste kwaliteitsverlies percentage bij hebt.

15.09.2007 18:36 • jeroen
ik vraag me af of je echt vershil hoort tussen deze en de al eerdere uiterlijk t zelfde speler die ze al een tijd op de markt hebben.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy