Gadgetzone.nl - Home

Wii Balance Board, Wii Wheel en Wii Zapper

 Gepubliceerd op 11.07.07 - door Robert Hagen,  


Nintendo heeft op de E3 een aantal nieuwe accessoires voor de Nintendo Wii aankondigd. Allereerst is er de Wii Balance Board, die is te gebruiken in combinatie met de game Wii Fit. De draadloze Balance Board is een soort weegschaal met sensoren die je gewicht en balans kunnen bepalen.

Met Wii Fit kun je allerlei activiteiten doen om je conditie op peil te houden. Ook kun je je body mass index bepalen. Mogelijk kan de Balance Board worden gebruikt in combinatie met de Wiimote, waardoor je bijna je hele lichaam kunt trainen.



















Wii Zapper
Nintendo kondigde tevens de Wii Zapper aan, die vooral van nut is voor FPS-games. Niet alleen de Wiimote past erin, maar ook de Nunchuk. De Zapper wordt gratis geleverd bij een nog niet aangekondigde game, maar zal ook los in de verkoop gaan.







Wii Wheel en Mario Kart Wii
Op de E3 kondigde Nintendo ook nog de game Mario Kart Wii aan. Deze wordt geleverd met de Wii Wheel, een stuurwiel. Mogelijk zal ook deze los in de verkoop gaan. Mario Kart Wii komt uit in het eerste kwartaal van 2008.










[engadget]





zie ook Zie ook:
Nintendo DS- en Wii-games behouden multiplayer-functie ondanks einde Wi-Fi Connection
Philips wil verbod op verkoop Nintendo Wii U
'Nintendo heeft al duidelijk beeld van opvolger Wii U'
Nintendo stopt met multiplayer-games voor Wii en DS
Nintendo verkocht 300.000 Wii U's in afgelopen kwartaal
Firmware-update maakt spelen Wii-games op Wii U GamePad mogelijk



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (30)
11.07.2007 20:00 • DDmen
zeer goed wat Wii doet ze gaan gewoon echt de real concurrentie aan met alle spelcomputers

11.07.2007 22:00 • Menno
Wat is er met die zapper gebeurd waar vorig jaar plaatjes van circuleerden? Die was een stuk mooier en kleiner, dit is maar een groot log ding, meer een soort wii-tommygun. En ik mag hopen dat je mario kart ook zonder stuur kan spelen, als je voor alle spelers zo'n stuur erbij moet kopen wordt dat een dure grap.

Dat balance board biedt dan wel weer allerlei interessante mogelijkheden.

11.07.2007 22:39 • Patrick
Balance board past natuurlijk perfect in de strategie om de non-gamer aan de Wii te krijgen. V.w.b. de zapper ben ik 100% met Menno eens, dit gaat nergens over. Alsof je de hele tijd met twee handen aan dat ding gaat staan.

Stuurtje is leuk, maar absoluut overbodig. Excite truck gaat ook prima zonder stuur!

12.07.2007 00:34 • Jagshemash
ik vind die zapper wel vet.. haha. Ziet er idd wel heel arcade uit

12.07.2007 11:26 • AK.
nintendo ownt weer.

12.07.2007 15:30 • Malkavian
Patrick, ja je moet met twee handen de zapper vast houden, is toch nu ook. ene hand heeft de nunchuck voor te bewegen en de andere gebruik je om te richten en schieten. 2 handen dus 2 handen op Zapper. Ik denk dat ze het handvat erbij hebben gemaakt omdat de vorige zapper moeilijk vast te houden was

12.07.2007 17:55 • Menno
Het mooiste was natuurlijk de aloude NES zapper in grijs/wit geweest, met een pookje achterop. Maar daar had de wiimote niet ingepast, dus zouden de sensoren daar ingebouwd moeten worden wat een stuk duurder zou zijn dan alleen een dom stuk plastic.

13.07.2007 11:55 • jeroen
soort goedemorgen nederland op de wii maar ik vind ookd at je alle spellen ook met de gewone controller moet kunnen spelen, want die afstandsbediening vind ik nog steeds niet optimaal werken. mrja mijn mening

13.07.2007 12:36 • jahallo
Ja hallo dit gaat niet werken natuurlijk denk je nou echt dat dat gaat werken ik denk het niet want ja weet je wel dat werkt gewoon niet dat als je ff een matje onder je voeten douwt dat je ineens af gaat vallen wat denkt nintendo wel niet omg omg hoe kan dat nou man ja ik stop een matje onder mn voeten en nu kan ik fitnessen! ik stop een gun in mn hand en nu kan ik schieten wtf denk ej dan het is maar een spel hoor dat nintendo dat allemaal zo allemaal realistisch maakt hebben we zo een volgende generatie kinderen die allemaal denken van hey dit is net als op wii waarom zou ik gaan tenissen ofzo want ja als je het op je wii kan dan kan het naturlijk niet meer in eht echt dan krijg je allemaal kinderen met zon instelling en dat willen we allemaal niet en dat plaatje van mario kart is ook helemaal niks fdat ziet er net zo ui als mariokart 64 end at is nu ook al 20 jaar terug dus ninetendogaat ecjt nioet goed met zn tijd mee want ja weet je de 360 eigenlijk ook niet weat daar heb je wel mooie graphcis enzo maarja dat hapert ook maar vooralsnog heb ik de wii niet zien haperen amarja die graphix zijn ook heel erg bagger dan ook het gebruikt een geforce 2 en dat wil je ook niet als ik dat in mn computer zou hebben zou ik ook denken wtf dit wil ik niet heb minsten een geforce 79900 erin zitten dan kan ikelker warcraft spele maar daar gaat dit nu niet over ehhe dit gaat over nintendos spelletjes maarja ik vind in ieder geval dat nintendo het een beetje aan het verneueken is ze moeten het gewoon weer bij de gamebouy houden als je het mij vraagt want gewoon ouderwets warcraften op de gameboy was erv vroeger ook niet meer bij want die emutelaort op de wii heeft geeneeens mother terwijl hij wel uitgekomen is in japana dan denk je ook LOL maar in ieder geval iedereen suc6 nog met gamen ahahahahahahahahahaahahahaahhaha

13.07.2007 22:53 • giel
@jahallo als je het niet leuk vind dan ga je gewoon weg okay :S laat de mensen die het wel leuk vinden en wiifit is voor je conditie niet dat je er van afvalt ofzo en die mariokart is gewoon alpha of beta het is E3 hoor:S en ga jij maar eens zoiets bedenken dit is niet zo makkelijk als het lijkt... tsss

14.07.2007 11:29 • AK.
Juist giel.
Nintendo heeft er zo lang aan gewerkt en dan gaat die jahallo ze even afkraken.

14.07.2007 11:55 • jahallo
@giel dit is inet zo makkelijk als het lijkt?! hoor ik dat nu goed!? het is een WEEGSCHAAL ingesteld op games als dit niet makkelijk is eet ik mijn gameboy op of mijn GBA of mijn PC of mijn XBOX360 of mijn GBC of mijn WII of mijn N64 of mijn xbox of mijn PSX of mijn PS2 of mijn commodore of mijn atari of mijn vliegtuig of mijn augurken of mijn hamburgers of mijn agurken ohnee die had ik al gehaad oops maar in ieder geval @AK nintendo zal er best wel lang aan gewerkt ehbben maar dat mag ook wel als je wereldmacht in je hoofd hebt weet je wel wat nintendo van plan is die zijn van plan om de wereld over te nemen met al die Wiis omdat er in de wiimoot een sensor zit die de palmen van je hand bedrukt en die naar een ondergronde computer ála creme stuurt van nintendo en die kunnen dan zo zie wie en wat weet je wel maar ik heb niet het idee dat deze discussie ergens over gaat hoor ik hou erover op ook ik ben best in in een discussie of nintendo goed of slecht is maar dan moeten jullie ook met normale antwoorden komen want dit is niks,naja ik weet niet of ik erover op hou hoor ik zie nog wel[img] in ieder geval hoeven jullie niet gelijk op mij te vitten over mijn mening,want misschien heeft nintendo er wel helmaal niet lang aan gewerkt dat weet je nooit natuurlijk misschien is het wel 1 persoon die al die games maakt enzo dat zal voor iedereen een raadsel zijn dus komt nou niet met stelling van nintendo heeft er oz lang aan gewerkt want dat hoeft helemaal niet te kloppen

14.07.2007 12:00 • Robert
@ jahallo: Heb je ooit wel eens gehoord van punten, komma's, hoofdletters en de ENTER-knop op je f*cking toetsenbord? GEBRUIK DIE DAN!

14.07.2007 12:52 • DDmen
haha Strak hoe robert regaeerd haha
Denk aan je hart!!

maar je hebt welgelijk hoor
ik lees dat soort verhalen niet eens haha!

16.07.2007 22:25 • giel
wrm kraak je ze sowieso af en wat robert zegt ik kan je tekst bijna niet eens volgen

19.07.2007 10:10 • jeroen
dat stuur lijkt me nog steeds niet lekker werken, een stuur hoort ergens vast aan te zitten

ps die gast op t eeen na laatste plaatje heeft wel wat weg van donkey kong

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 19.07.2007 10:12[/i]

24.07.2007 09:39 • Joran
Ik vindt het raar dat mensen zo raar reacheeren maar okee ik vindt die zapper zo vett. Dat stuurtje is wel leuk maar niks voor mij. Wat is soms echt haat is dat er van die 18+ 16+ op spellen staan ik bepaal zelf wel wat ik neem of niet. Maar dat had niks met dit onderwerp temaken het moest er even uit

30.07.2007 00:25 • Errorke
Ze zouden ook het balance board kunnen gebruiken als gas/rempedaal bij racegames ^^

15.08.2007 17:37 • tismaarkaas
ik weet waar die zapper bij gaat zitten^_^ http://www.sega-ghostsquad.com/ yeah

24.09.2007 21:44 • FangrenMaster
De zapper lijkt mij zwaar vet, en de wii wheel ook wel, maar de balance board lijkt me best gay.

17.10.2007 21:45 • Cornflakes
Top, gewoon top.

Dat Balance Board ofzo is prachtig. En met die Zapper word Metroid dnek ik helemaal te gek. Alleen dat stuurtje word denk ik niks.

Btw ik snap niet wat die jahallo hier doet.
Tip 1: Als je iets wilt typen leer dan hoe een toetsenbord in elkaar zit.
Tip 2: Als je het niets vind kun je het ook normaal zeggen in een beschaaft bericht.
Tip 3: Ga naar een psychiater...

03.11.2007 21:25 • Jack Snake
Ik vind het een zeer goed idee van nintendo om steeds meer hardware uit te bregen zo heeft iedereen iets wat hij will hebben ik wil later de wii zapper wel hebben voor lekker af te knallen ook vind ik de balance board wel grappig en je doet gelijk wat aan je conditie nou nog een paar goede spellen de voor en de lol kan beginnen en de stuur tja vind ik toch lekkerder als het vast zit en dat het op een frame zit waar een race stoel aan zit met gaspendalen geeft een veel hogere begrip in racen!

misschien een tip voor nintendo maak eens een vaste stuur en met gaspendalen en misschien ook een stalen frame voor de race fans!

14.11.2007 16:31 • Wiigamer
ik vind de Wii zapper er wel vet uit zien ma dat stuurtje lijkt me wel klote en balance boord is best gay ja

25.11.2007 17:08 • normaal persoon
ja hallo,kan jij ook normaal reageren tegen mensen. En niet van die rare dingen typen .

En zoals Robert al zei: leer eens typen zou goed zijn voor de mensen die dit lezen.

25.11.2007 17:32 • sherwin aghabeik
even tegen jahallo...*zucht* ik zal het gewoon zeggen Rot MAAR EEN EIND OP
dit is echt niet normaal. Zo gedraag je je toch niet je moet echt wat manieren krijgen. btw volgens mij ben je een sony fanboy, omdat je over alles behalfe sony consoles zeurt

25.11.2007 17:33 • sherwin aghabeik
o ja bijn a vergeten

11.12.2007 19:48 • Thimo
@jahallo:

Ga wat nuttigs doen met je leven man !!
IPV onduidelijk NL te schrijven en onzin uit te kramen.


21.12.2007 17:09 • simotte
mij lijkt me dat balance board wel heel lol :mrgreen: weet er iemand of die ook los verkocht wordt of alleen in combie met het spell wii fit?

01.06.2008 18:22 • iemand
simotte, over 1 jaar ofzo zijn ze los verkrijgbaar. Hoorde ik van een vriendin van me

08.09.2008 20:22 • 0wnzzz
Wii zapper totaly rockss!! :mrgreen: :mrgreen:

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy