Gadgetzone.nl - Home

Denon D-F102 mini-audioset

 Gepubliceerd op 15.08.06 ,  


De Denon D-F102, een mini-audiosetje dat een een tijdje geleden al werd geïntroduceerd, is sinds kort verkrijgbaar in Nederland. De D-F102 biedt onder meer een RDS-receiver iPod Dock Control-aansluiting (voor optionele ASD-1R Docking Station) en een cd-speler die cd's en cd-r/rw's (audio, mp3 en wma) af kan spelen.

Het setje wordt geleverd met een stijlvolle afstandsbediening en luidsprekers (kersen of zwart) met een 14cm woofer met D.L.L. (Denon Double Layer) conus, soft dome tweeter en vergulde aansluitingen.

De prijs van de Denon D-F102 is 699 euro.












zie ook Zie ook:
Denon lanceert Netwerk Audio Speler DNP-720AE
Denon kondigt upgrade aan voor AVC-A1HDA en AVP-A1HDA
Denon RCD-N7 ondersteunt AirPlay
Denon stopt Bu-rayspeler in homecinemareceiver
Denon introduceert mini-audiosysteem CX1
Denon introduceert audiosetje D-M37



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (13)
15.08.2006 22:39 • Ronald
Niet surround dat valt dan vies tegen in de surroundtijdperk,waarschijnlijk alleen voor de stereofielen en achterblijvers.

Ziet er verder wel leuk uit.

15.08.2006 22:42 • Remco
Mooi strak!

15.08.2006 23:32 • Menno
Niet surround idd, en voor muziek is dat ook beter. Ik heb voor 700 euro liever 2 speakers en versterkers dan 5, dan is er tenminste nog kans dat het een beetje kwaliteit is.

16.08.2006 08:06 • Martijn
Dit is voor muziek inderdaad beter hoor.. al dat geklets over dat het tegenwoordig 5 speakers moeten zijn.. nope! Noem mij maar een stereofiel of whatever.. als het op muziek aankomt. Erg mooie speakerbox bij dit setje vind ik.. met dat kersenhout en die strakke conus.. mooi werk!

16.08.2006 14:23 • jeroen
ik vind m werkelijk prachtig!!! ik heb hier een 5 boxen set staan maar t geeft klut geluid denon is koning!!!!

16.08.2006 20:09 • Ronald/Realyello
HaHa, beunhazen ,betere surround audio apperatuur kopen waar wel goed geluid uit komt en dan SACD of DTS erop afspelen,ook op een surround apperatuur kan je stereo afspelen als je maar betere frontluidsprekerboxen eropaansluit en niet met melk pakjes aankomen en klagen dat t niet klink dat je de lage tonen mist ofzo iets dergelijks.

Ignoti nulla cupido

17.08.2006 11:53 • ch!cken
toppertje

06.09.2006 00:30 • Jan
Laatst een klein bose systeem gekocht. Mooie reclames, goede winkel demonstratie... maar thuis gewoon bagger. Wil gewoon weer een cd speler en versterker zoiets als dit dus.

10.09.2006 11:03 • jeroen
fuck surround egt.

10.09.2006 18:33 • Realyello
Tip!!!Betere surround audio apperatuur kopen waar wel goed geluid uit komt en dan SACD of DTS erop afspelen,ook op een surround apperatuur(met bi-wiring mogelijkheid)kan je stereo afspelen als je maar betere frontluidsprekerboxen(evt. ook met bi-wiring) eropaansluit en niet met(dure bose of goedkope merkloze)melk pakjes aankomen en klagen dat t niet klink dat je de lage tonen mist ofzo iets dergelijks.
Heb zelf ook surround 7.1 en de frontluidsprekerboxen geBi-wired en dat klinkt heel mooi in stereo maar nog mooier als ik Jean-Michel Jarre's AERO eropafspeel 5.1 DTS of een van de SACD afspeel.
Ik had hiervoor al een hele goede(dure) stereo audio set,maar ik wil niet meer terug dus ik weet waar ik het over heb.
Ook Xbox'n is een ervaring rijker op surround audio.

10.09.2006 19:01 • Menno
Maar het aanbod aan surround muziek is nog steeds erg beperkt, ook al zijn SACD en DVDA al jaren op de markt... het is duidelijk nog steeds een nichemarkt en het lijkt er ook niet op dat dat binnenkort gaat veranderen. Ik zit persoonlijk ook niet echt te wachten op Jarre of de zoveelste heruitgave van Darkside of the Moon, en voor die paar dingen die ik wel de moeite waard vind ga ik echt niet het dubbele uitgeven aan een geluidsinstallatie. Ik heb iig nog maar weinig lo-fi indie gezien op SACD . Liever een echt goede stereo installatie dan een redelijke surround set.

10.09.2006 23:49 • Realyello
Aha ik lees al dat er weinig mensen zijn die goede ervaringen hebben met surroundsetjes,ik heb het niet over kant en klaare setjes,ik heb het over losse audio componenten die 7.1 kunnen weergeven met meervoudige versterkers en Bi-wiring en toslink verbindingen tussen de DVD/SACD en versterker en Bi-wiringluidsprekerboxen(dus geen melkpakjes)en daar kan weinig stereosetjes tegenop ook de duurdere losse audio componenten niet,want ga maar een dvdfilmptje kijken/luisteren op je stereoset of Xboxen of andere surroundaudio,dit weergeeft hij simpelweg niet en als je gedownloade mp3tje wil beluisteren op je stereoset dan ben je ook weer slecht bezig dan klinkt mp3 belabberd als je tenminste goede audioapperatuur hebt dan hoor je het verschil heel goed(moet je je toeters en bellen wel uit zetten als je begrijpt wat ik bedoel een goede versterker kan van elke audiosoort goed geluid maken).

13.09.2006 17:34 • jeroen
ik heb liever een gewone cd speler voor mn cdees en niet 5.1 shit dat vinik niks voor films is t wel mooi. maar ze hebben tog ook zon niew mp3tje uitgevonden? mp3 nog wat dat maar een klein beetje groter is en surround sound geeft weet nie meer waar ik t geleze heb

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy