Gadgetzone.nl - Home

SL91 is luxe slider van BenQ-Siemens

 Gepubliceerd op 26.07.06 ,  


BenQ-Siemens heeft vandaag drie nieuwe mobiele telefoons gepresenteerd, waaronder de SL91. Deze luxe slider heeft aanrakingsgevoelige knoppen (net als de LG KG800), umts, een 3,2 megapixel camera, een VGA-camera voor videobellen, mediaspeler (mp3, aac++, mpeg4, RealVideo 8/9, h.263 en 3GPP) en FM-radio met RDS.

Het lcd-display op de SL91 is 2 inch groot en heeft 16 miljoen kleuren. Het toestel is verder uitgerust met 64MB geheugen, en microSD-kaartslot, Bluetooth en USB. De afmetingen zijn 89 x 47 x 23 mm en het gewicht is 109 gram.

Bij het toestel wordt een design-dock geleverd. Hiermee kun je de telefoon opladen en synchroniseren met je pc. Ook biedt het apparaat verschillende lichteffecten, bijvoorbeeld als je een sms ontvangt. Daarnaast fungeert het als een speakersysteem en handsfree-set.

De SL91 komt in het laatste kwartaal van dit jaar op de Europese markt.













[Mobile-review.com]





zie ook Zie ook:
Limited Edition BenQ-Siemens S68
BenQ-Siemens introduceert E71
BenQ-Siemens kondigt gsm voor sporters aan
BenQ-Siemens P51 met Windows Mobile 5.0 en GPS
Nieuwe slider van BenQ-Siemens



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (7)
26.07.2006 22:43 • GBosch
Het blijft een siemens :mrgreen:

26.07.2006 22:59 • Martijn
hmm die ufo.. tja.. en het toestel doet me denken aan de D600 Samsung.. uh.. waarom toch al die telefoons hier. Zijn toch niet echt spectaculaire gadgets meer? Mits ze een uiterst nieuwe technology beschikken of een eigenaardige eigenschap hebben..

30.07.2006 15:03 • Techmode
ziet er echt beter uit dan de samsung, die is echt lelijk in vergelijking met dit

01.08.2006 22:26 • Jenster
Mooi ding. Nu maar hopen dat het slide-mechanisme beter werkt dat die van samsung.

04.08.2006 12:58 • jeroen
heerlijk gewoon t design van siemens is subliem ik had sl55 ik vind m nog steeds mooi de sl 65 was minder de sl 75 was prachtig alleen was soms niet praktisch en nu deze egt prachtig mooi alleen een nadeel aan de deze sl reeks, ze gaan snel kapot sl 55 zo kapot sl65 zo kapot sl 75 (volgens mij 75 weet nie precies) gaat wat langer maar gaat ook nog redelijk snel kapot hoorde ik. dus ik hoop dat deze lang meee zal gaan want dan issie wat mij betreft PERFECT!

08.08.2006 18:44 • ossy
VET! en vet. Hij ziet er lekker strak uit. Ga ik denk ik wel op wachten. Jammer dat die wel zo dik is, maar daarbij loopt de achterkant rond, dus zul je toch niet echt veel last van hebben.
Wilde eerste wachten op de nokia N80, maar die vind ik uiteindelijk inet zo mooi en te duur. Deze heeft tenminste een mooi strak design!

28.04.2007 15:02 • Lindsay
Mooie mobiel! hier ga ik zeker op wachten .. hopelijk is ie echt goed en doet die wat het beloofd. Die LG chocolate is ook uitschuifbaar en heeft ook een touchscreen maar die was niet zo goed naar 't schijnt .. ik hoop maar dat deze wel goed is ! maar verder is ie echt té vet ! :mrgreen: Mooie uitstraling & faciliteiten als je het mij vraagt

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy