Gadgetzone.nl - Home

Meizu komt met `iPod video`

 Gepubliceerd op 24.04.06 ,  


Het Chinese merk Meizu is Apple voor geweest met het presenteren van de nieuwe iPod video. Oké, de échte iPod video zal ongetwijfeld wat geavanceerder en nog iets stijlvoller zijn dan de Meizu Mini Player, maar het apparaatje heeft zonder meer een Apple-achtige vormgeving.

Meizu is een van de weinige Chinese merken die producten maken van een goede kwaliteit. De mp3-spelers van Meizu worden dan ook in allerlei landen verspreid over de hele wereld verkocht (ook in Europa).

De Mini Player meet 79 x 48 x 10 mm en heeft een 2,4 inch QVGA kleurenscherm, een FM-radio, een geheugen van maximaal 4GB, een voice-recorder en natuurlijk video-ondersteuning. De 4GB-versie kost in China 160 euro. Er is ook een 512MB-versie (70 euro), een 1GB- (85 euro) en een 2GB-versie (110 euro).

















[dapreview]





zie ook Zie ook:
Verwijdering Meizu van CeBIT niet vanwege iPhone-kloon
Meer over de Meizu M7
Is dit de Meizu M7?
Meizu introduceert superplatte 8GB M6
Meizu onthult specificaties M6 SE
Superplatte Meizu M6se komt eraan



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (11)
25.04.2006 07:17 • joris
sow deze is mooi . alleen jammer dat er zo weinig opslag in zit

25.04.2006 07:57 • Simon
Mooi ding, je hebt alleen weinig aan video ondersteuning als er maximaal 4 GB op zit, en touchscreen zou nog wel mooi zijn

Maar het design is wel netjes.

25.04.2006 11:18 • Menno
En waarom is de iriver U10 dan geen Ipod Kloon, sowieso, alles met die achterlijke Ipod vergelijken, zelfs als de speler nog niet uit is is elke video spelende PMP een ipod kloon

Onzin, ipod was niet de eerste, ipods zijn zeker niet de beste en qua functionaliteit lopen ze meestal achter

bijvoorbeeld toen de Iriver H10 uitkwam met kleurenscherm en fmradio was de nano net uit, zwart wit en zonder kleuren scherm en een signaal ruisverghouding die minstens 2 dB onder die van de ipod lag

Ipod is niet de norm

25.04.2006 11:20 • menno
edit

...minstens 2 dB onder die van de iriver lag

/edit

25.04.2006 14:43 • Menno (van GZ)
Tjsa, de Ipod was nou eenmaal de eerste fatsoenlijke mp3 speler die makkelijk te gebruiken is, met een compact formaat en een stijlvolle vormgeving. Daarvoor waren MP3 spelers lelijke, logge, onbruikbare apparaten voor nerds, na de iPod waren ze de nieuwe walkman.

Andere spelers hebben misschien betere specificaties, meer functies of ze zijn goedkoper, tot nu toe is er nog geen enkele speler geweest die als totaalpakket de iPod heeft kunnen verslaan. Het zal de meeste mensen jeuken hoe groot de signaal/ruis verhouding is enzo (en dan nog is 2dB een onhoorbaar verschil).

De iPod zal de norm blijven zolang de meeste andere fabrikanten blijven kopieren in plaats van zelf iets beters te bedenken. Zeker bij dit apparaat is het niet moeilijk te bedenken waar ze hun inspiratie vandaan gehaald hebben.

25.04.2006 19:29 • Hayo
waar komt ie in nederland te koop??

26.04.2006 11:32 • J. Uitvoort
Hallo,

Waar en wanneer komt deze speler in nederland te koop en hoeveel gaat die dan kosten?
Ik hoop dat iemand antwoord kan geven op deze vragen.

Alvast bedankt

27.04.2006 21:12 • Tim
Wij zijn hard bezig om deze speler in Nederland op de markt te krijgen. Helaas kan ik nog niks zeggen over de prijs. Feit is wel dat de prijzen die overal genoemd worden, de inkoop-prijzen voor handelaren zijn. Post je e-mailadres als je op de hoogte gehouden wil worden...

28.04.2006 20:43 • Denus
@ Menno: you're the man!
Ik zie totaal geen inovatie in de Ipods: het gaat hier alleen maar om de naam, that's it.
De Nano is dan wel grappig, maar er zijn zo veel andere merken die vreselijk inovatief bezig zijn, maar daar hoor je weer niks over.
De Ipod is de VW Golf onder de mediaplayers: iedereen heeft er één dus moet ik het ook hebben. Zijn ze zo goed dan? Nou, dat valt wel mee....

05.05.2006 00:12 • Bart
@Tim:

Kan je mij svp op de hoogte houden over de stand mbt tot de Meizu Mini Player? Is er al iets meer bekend? Heb hem niet alla minuut nodig maar pas over maandje of 2 denk ik. Zit op dit moment te twijfelen tussen deze die nog op de markt moet komen of de iAudio 6 die al op de markt is.

10.05.2006 23:38 • romario
woww.. wel goed koop man

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy