Gadgetzone.nl - Home

Top-10 films om naar uit te kijken in 2020 (video)

 10 december 2019 22:36:06, door Robert Hagen,  


Het jaar 2019 is voor filmliefhebbers een heerlijk jaar geweest, met grote blockbusters als 'Star Wars: The Rise of Skywalker', 'Avengers: Endgame' en 'Joker'. Maar ook 2020 heeft aardig wat in petto. Hier dus een top-10 van films om naar uit te kijken in 2020!

Ghostbusters: Afterlife


1. Ghostbusters: Afterlife (juli)



Wie fan is van de originele 'Ghosterbusters'-film uit de jaren tachtig, krijgt geheid kippenvel bij het zien van de trailer van 'Ghosterbusters: Afterlife'. De film speelt zich enkele decennia na de gebeurtenissen in 'Ghosterbusters' af en heeft een 'Stranger Things'-achtige sfeer, wellicht mede doordat 'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard erin speelt.

2. No Time to Die (april)



Als er een nieuwe James Bond-film uitkomt, mag die natuurlijk niet in deze lijst ontbreken. In 'No Time to Die' zal Daniel Craig voor de laatste keer te zien zijn als 007. De superspion is met pensioen, maar wordt door de CIA om hulp gevraagd als een mysterieuze slechterik (Rami Malek) voor dreiging zorgt.

3. Birds of Prey (februari)



Suicide Squad was niet bepaald een hoogtepunt in de filmgeschiedenis, maar elke nieuwe film met Margot Robbie als de psychotische Harley Quinn verdient een kans. Zo ook dus 'Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)', zoals de film officieel heet.

4. Free Guy (juli)



'Free Guy' is een over-the-top actie-komedie van 'Stranger Things'-regisseur Shawn Levy met Ryan Reynolds in de hoofdrol. Reynolds speelt bankmedewerker Guy, die erachter komt dat hij een achtergrondpersonage is in een gewelddadig computerspel.

5. Bloodshot (februari)



Vin Diesel speelt in 'Bloodshot' het gelijknamige hoofdpersonage uit de stripboeken van Valiant Comics. Dankzij nanotechnologie is hij een niet af te stoppen supersoldaat, maar hij kan zich niets herinneren over zijn verleden. Hij maakt het tot zijn missie om erachter te komen wie hij eigenlijk is en wie de controle over hem heeft.

6. The King's Man (september)



Wie genoten heeft van de twee 'Kingsman'-films, moet natuurlijk ook 'The King's Man' zien. Dit is een prequel met Ralph Fiennes in de hoofdrol, waarin te zien is hoe het geheim agentschap The Kingsman is ontstaan.

7. Top Gun: Maverick (juni)



Tom Cruise keert na 34 jaar terug als de rebelse straaljagerpiloot Maverick in 'Top Gun: Maverick'. Uiteraard veel nostalgie in deze film en de heerlijke muziek uit het originele 'Top Gun' uit de jaren tachtig.

8. The New Mutants (april 2020)



Als je de trailer bekijkt, lijkt het in eerste instantie wel een horrorfilm, maar het gaat toch echt om een nieuwe film van Marvel waarin een nieuwe generatie X-Men in een geheime, duistere instelling ontdekt wat hun speciale gaven zijn. Onder anderen 'Game of Thrones'-ster Maisie Williams en 'Stranger Things'-acteur Charlie Heaton spelen er een hoofdrol in.

9. Sonic the Hedgehog (februari)



Deze film gaat over Sonic the Hedgehog, het hoofdpersonage uit het gelijknamige klassieke computerspel van SEGA. Waar misschien echter meer naar wordt uitgekeken, is Jim Carrey in de rol van slechterik Dr. Robotnik. Over de film is al veel gedoe geweest. Zo werd Sonic na een eerder uitgekomen trailer compleet gerestyled na heftige kritiek van fans op zijn uiterlijk.

10. Black Widow (mei)



Scarlett Johansson kruipt weer in de huid van 'Black Widow' in deze gelijknamige Marvel-film, die zich afspeelt tussen de verhalen van 'Captain America: Civil War' en 'Avengers: Infinity War' in.





zie ook Zie ook:



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy