Gadgetzone.nl - Home

Frontier lanceert 'ultieme dierentuinsimulator' Panet Zoo (video)

Aan het spel is tweeënhalf jaar gewerkt

  5 november 2019 14:54:44, door Robert Hagen,  


Frontier heeft de nieuwe game 'Planet Zoo', volgens de game-ontwikkelaar zelf de 'ultieme dierentuinsimulator', gelanceerd. Het spel komt alleen uit voor de pc.

In Planet Zoo kun je op een realistische manier een dierentuin bouwen en onderhouden, waarbij je ook leert hoe dieren leven en hoe er voor hen gezorgd moet worden. Meer dan 70 dieren zijn in het spel beschikbaar, zoals de reuzenpanda en de Chinese pangolin (schubdier). Uiteraard is het ook belangrijk dat je de dierentuin succesvol maakt door een goede balans te vinden tussen de inkomsten en de uitgaven aan bijvoorbeeld personeel en onderhoud.



Volgens Frontier is maar liefst 2,5 jaar gewerkt aan Planet Zoo. Onder meer kenmerken en het gedrag van dieren zijn er uitgebreid voor bestudeerd. Het spel biedt onder meer zes verschillende leefomgevingen, verschillende weertypen en een volledige dag- en nachtcyclus die invloed heeft op zowel het management van de dierentuin als de dieren.

Planet Zoo is zowel offline als online te spelen en bevat wekelijkse en maandelijkse 'Community Challenges'. Ook is er een Animal Market waar je met andere spelers kunt handelen. Het spel kost 54,99 euro en kan worden uitgebreid met een Deluxe Upgrade Pack, die 11,99 euro kost.

Planet Zoo





zie ook Zie ook:
Nyko introduceert zoomlens voor DSi



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy