Gadgetzone.nl - Home

High-end smartphone Honor 6+ voorzien van innovatieve 'Eagle Eye'-camera

  4 maart 2015 12:58:47, door Robert Hagen,  


Het nog jonge merk Honor, onderdeel van Huawei, heeft een nieuwe smartphone gelanceerd met een aantal interessante innovaties. Zo is deze Honor 6+ het eerste toestel met een zogeheten 'Eagle Eye'-camera. Aan de achterkant van het toestel bevindt zich niet één camera, maar zijn twee camera's te vinden. Beide hebben een 8 megapixel sensor en gecombineerd maken ze 13 megapixel foto's.



Die 13 megapixel foto's worden gemaakt via het triangulatieprincipe. De Eagle Eye-camera is ook supersnel, met een autofocus die binnen 0,1 seconde scherpstelt, en heeft een voor smartphones ongekende diafragma-opening van F0.95. De Honor 6+ maakt bovendien gebruik van het 3IE-algoritme, dat voor gedetailleerdere en betere foto's zou zorgen.

Niet alleen de camera is snel, ook de processor in de Honor 6+ mag er zijn. Het gaat om een nieuwe 8+1 Kirin 925 chipset, met acht AP-cores en nog een microprocessor met een kloksnelheid van 1,8 GHz. Het toestel beschikt daarnaast over 3 GB werkgeheugen.

De Honor 6+ is voorzien van een 5,5 inch Full HD scherm, dat 78,2 procent van de voorkant van de telefoon in beslag neemt, oftewel de screen-to-body ratio is behoorlijk hoog. Het scherm heeft een hoog contrast van 1500:1 en een kleurverzadiging van 85 procent.

Op papier is ook de batterij een groot pluspunt van de Honor 6+. Deze heeft een behoorlijk grote capaciteit van 3.600 mAh. In combinatie met de zogeheten Smart Power 2.5-technologie moet deze het bij 'normaal gebruik' twee dagen volhouden, wat best goed is naar de hedendaagse maatstaven.

De Honor 6+ beschikt verder over 4G, 32 GB opslagcapaciteit, een microSD-kaartslot, een 8 megapixel camera aan de voorkant en dual-sim standby-functie. Het toestel is vanaf het tweede kwartaal verkrijgbaar, de prijs is helaas nog niet bekend.





zie ook Zie ook:
Sharp kondigt 'high-end'-versie Aquos S3 aan
Honor 7C met 18:9-scherm gelanceerd
Betaalbare Honor 6 gaat in Europa concurrentie aan met high-end smartphones
Huawei introduceert smartphone Honor 6
ZTE komt met betaalbare 'high-end' smartphone Nubia Z5 Mini



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy