Gadgetzone.nl - Home

Subaru onthult nieuwe Impreza (video)

 Gepubliceerd op 05.04.07 - door Robert Hagen,  


Subaru heeft de nieuwe Impreza voor 2008 onthuld. Er komt een sedan en een 5-deurs model met een 2.5 motor die goed is voor 170 pk. Ook komt er een nieuwe Impreza WRX, die is voorzien van een 2.5l Boxer-motor met 224 pk.
















[TechEBlog]





zie ook Zie ook:



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (16)
06.04.2007 09:38 • Patrick
OMG de Impreza is van de ultieme sjonnie bak (maar met een schitterend geluid van de boxer motor) veranderd in de ultieme burgermansbak. Deze past naadloos in het rijtje van suffe auto's als de Cee'd en de I30... Wat een emotie-loos uiterlijk... Dit is nou echt een model, waarvan de eerste versie echt de allerbeste was! Eeuwig zonde.

[edit]hmm 2e filmpje even bekeken, met kont ziet het er een stuk beter uit en dat dashboard van de WRX ziet er ook heel wat beter uit!

[edit 2] WAAROM HEBBEN WIJ NIET VERGELIJKBARE PRIJZEN!!! 25000 dollar voor een WRX, da's 18.500 euro, eventueel met btw 22 mille... zucht, wat een mazzel hebben die Amerikanen toch.

[edit 3] Zag vandaag op de Rai dat het Cee'd is en geen C'eed

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 06.04.2007 18:35[/i]

06.04.2007 10:12 • LELIJK!
waar is de subaru dan ? ik zit alleen maar een gepimpte motorkap op een Toyota corrola Patrick heeft hemal gelijk SUBARU ! is stoer snel en bruut dit ding is een mietjes vorm van z'n vorige versie

06.04.2007 20:03 • Gisae
Wat een ontzettend saaie auto. Nieteens strak, maar gewoon saai. Net een kia huppeldepup pauperbak.

06.04.2007 21:38 • Robert
@ Gisae: Heb je wel eens in de nieuwste KIA's gezeten? Dat zijn echt geen 'pauperbakken' meer hoor. Dat slaat nergens op. Ze zien er misschien niet zo spectaculair uit, maar zijn gewoon degelijke, goede auto's met een mooi en goed afgewerkt interieur. Zeker de Cee'd kan prima concurreren met Japanse en Europese auto's. Volgens mij zit je nog met het KIA van 15 jaar geleden in je hoofd.

06.04.2007 22:20 • jeroen
@ robert, idd die kia cee'd is best mooi en degelijk, anders geven ze niet zoveel garantie.

maar goed, deze impreza zuigt wat mij betrefd ook, dit kan subaru veeeel beter...

06.04.2007 22:25 • Robert
Deze nieuwe Impreza ziet er inderdaad allebehalve bijzonder uit, maar eh, het zal wel aan mij liggen hoor, maar ik heb nog nooit een Subaru mooi gevonden, en de Impreza al helemaal niet. Net als wat Patrick al zei, het vorige model was echt een sjonniebak, maar dat niet alleen, ook gewoon hopeloos oubollig vormgegeven. Net als dit nieuwe model nu alweer achterloopt op de rest.

07.04.2007 16:34 • syl.the.boy
Ik vind deze auto juist een van de mooisten van Subaru. De achterkant van Subaru's vind ik nooit zo mooi maar dit model daarentegen wel. Maarja ieder zijn eigen smaak. En het zou niet best wezen als iedereen dezelfde auto mooi vond want anders reden er allemaal dezelfde wagens rond.

08.04.2007 00:20 • Gisae
@Robert
Het kunnen prima auto's zijn, maar voor mij blijven het slecht gestyleerde pauperbakken. Deze nieuwe subaru mist gewoon uitstraling. Het kikkeroog model zag er ook niet uit, maar had nog wel uitstraling. Dit ziet eruit alsof ze zo veilig en neutraal mogelijk willen zijn terwijl dat helemaal niet bij het merk past.
Daarnaast kan je kia niet vergelijken met BMW, Audi, Toyota, enz... Het is een compleet andere klasse, en het mist uitstraling.

08.04.2007 19:28 • Robert
@ Gisae: zeg je nou dat Toyota uitsraling heeft? als er een merk is dat oersaaie (maar wel oerdegelijke) auto's maakt dan is het Toyota wel. Ik vergelijk KIA trouwens ook helemaal niet met BMW en Audi (waar ik trouwens ook geen reet aan vind), dat zijn gewoon auto's van een klasse hoger en is dus appels met peren vergelijken. Ik zeg alleen dat als je in een Cee'd zit, dat er gewoon prima, netjes en degelijk uitziet. Niets mis mee e ndoet gewoon niet onder voor auto's van de 'gevestigde merken'. De buitenkant is inderdaad niet spectaculair, maar ja, smaken kunnen verschillen. Ik vind een Opel Astra (om maar iets uit dezelfde categorie te noemen) ook niet spectaculair.

09.04.2007 11:08 • jeroen
idd toyota heeft ook geen uitstraling, ze zijn niet lelijk, maar niet een hoogstantje qua design. maar wat ik erg jammer vind, is dat met deze auto de status van de impreza wat mij betreft komt te vervallen. Het was altijd een stoere kijk mij bak. Het was idd een sjonnie bak, maar de sjonnies moeten ook kunnen rijden :mrgreen: ik vind de impreza persoonlijk altijd wel cool, behalve die met die ronde koplampen idd. maar deze vind ik wel weer gaaf [img]http://www.auto55.be/assets/200611/22740/medium/impreza.jpg?1164492353[/img] En ik vind dat de impreza als symbool gewoon blauw moet zijn met gouden velgjes, en als ze de nieuwe impreza zo presenteren.... nee dank u. Nu heeft subaru geen echte symbool meer vind ik. die is nu weg, want zie je Petter Solberg hier(dus niet de zwarte van het plaatje) al in rijden? ik niet.

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 09.04.2007 11:09[/i]

10.04.2007 16:15 • Vinc
De Subaru Impreza is nooit een jonniebak geweest! Dat is de VW golf, de seat ibiza, Opel Corsa e.d.

Subaru Impreza is een racecar for dirt purpose. Het oude model was stoer, agressief en afgewerkt, de nieuwe modellen worden alsmaar meer berlines. Het nieuwste model doet mij denken aan de neus van een vorig model van amerikaanse ford mondeo, de koplamden zijn een mislukte kopie van mercedes en bmw mix, de achterkant met die lampen is een verkeerde overname van de nieuwe honda civic. De top is van de nieuwe audi geript en de zijlijnen van de BMW 1 vs AUDI A3
echt geen wagen om fier op te zijn dat je hem produceert nog bezit. AL heeft hij HP under the hood. Geef mij maar een wagen met minder HP en mooier design. btw voor die prijs in amerika voor een wrx heb je al de nieuwe ford mustang die veel meer uitstraling heeft.

13.07.2007 10:44 • AK.
Mooie bak zeg

20.07.2007 23:25 • jeroen
@vinc, en het stuur lijkt op die van audi de pook op die van fiat de pedalen op een mazda.

01.08.2007 22:32 • GTT555AWD
Als trotse eigenaar van een nog steeds mooie blauwe echte 555 met gouden velgen word ik hier niet vrolijk van.

30.08.2007 18:22 • SUBARUfan
Ik vind deze nieuwe impreza best een mooie wagen, maar ik ben dan wel bevooroordeeld (subaru fan in hart en nieren) Spijtig dat dit model idd de naam "Impreza" krijgt, is totaal niet te vergelijken met zn voorgangers.. Impreza is geen jonnywagen maar een lekker sportkarretje voor rallyfans en mensen die iets anders willen dan saaie toyota's en VW's en audi's... Ik persoonlijk vind de Subaru Legacy echt waauw

14.03.2008 20:59 • Adolf
Went wel... hij's best leuk!
Onopvallend rijden(Devil in disguise) heeft ook zijn charmes.

*Kwaliteit zeer hoog
*Symmetrische AWD
*Goede formaten
*Hoog kwaliteitsniveau
*Standaard behoorlijk compleet

Dude... de impreza's worden sjonniebakken gemáákt! Van nature waren het altijd al bakken die - iig in Japan - verkocht werden zoals Volkswagen golf Plussen hier verkocht werden.

Rationeel blijven hè?

Asjum toch layluhk fin, ouwdie heb fil fettere madan wel feel fokkin duuhde!

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy