Gadgetzone.nl - Home

Reactie-overzicht van de afgelopen week

 Gepubliceerd op 28.05.06 ,  


Wat waren vorige week de grappigste, nuttigste en beste reacties hier op gadgetzone.nl? Je leest het in dit nieuwe reactie-overzichtje van de afgelopen week. In totaal werd sinds het vorige overzichtje 340 keer gereageerd.

Reacties plaatsen wordt overigens nu nog makkelijker als je je registreert op het forum. Met je gebruikersnaam en wachtwoord van het forum kun je ook inloggen op de website (zie rechts bovenin). Je hoeft dan niet meer elke keer je naam in te vullen als je een reactie plaatst.



Lego USB flash-drive:

"Dat noem ik nog 's technisch lego :)" (Thomas)


SanDisk roept op tot boycot iPod met 'iDon't':

""...zoals met innovatieve producten". Ik hoop dat ik dit verkeerd opvat? Er wordt toch ckr niet gesugereerd dat iPod een innovatief product is? Moe nie gekker worden! iPod heeft idd alleen maar klanten die achter klanten aanlopen... Maar uiteindelijk komt iedereen erachter dat iPod gewoon NIET ZO HANDIG IS als gezegd wordt, al is hun design toch best plat, daar kan je niks van zeggen, maar wat wil je als je er niets instopt!

iPod is aan de lijn, stop er niks meer in en je wordt vanzelf dunner..." (DenniZ)

"Je moet je dus afzetten tegen de iPod kudde door met de anti-iPod kudde mee te lopen? En dan zeker allemaal die speler van sandisk kopen, waarvan het toch wel lijkt alsof de ontwerper wel eens een iPod heeft gezien...." (Menno)

"Hele orginele reclame campagne...echt heel apart. Als ze nou eens energie stoppen in een product wat in de buurt komt van apple qua design en gebruikersgemak.

Als iedereen nou eens goed zou kijken naar de manier waarop Apple producten ontwikkelt zouden we allemaal over gaan op de apple, want als er 1 schaap over de dam is volgen er meer..." (Martijn)


Samsung lanceert laptop met 32GB flash-geheugen:

"Sorry hoor, de techniek is natuurlijk hardstikke mooi, maar echt totaal niet in verhouding vwb prijs. Die UMPC kost normaal al een belachelijke 1200 euro, maar met deze SSD "schijf" komt ie op een bezopen 2400 dollar/euro. Dan moet je wel heel erg fanatiek tegen een conventionele harde schijf (die veelal een hogere opslagcapaciteit hebben)zijn om zoiets te kopen. Neuh, dit duurt nog wel even voordat het main-stream wordt!" (Patrick)


Europa krijgt zwarte Nintendo DS Lite:

"Mijn schoenen zijn ook gejat van de ipod, die zijn ook wit...

Zwart en wit zijn gewoon neutrale kleuren, 't is niet zo dat apple er patent op heeft ofzo." (Gisae)





zie ook Zie ook:
Reactie-overzicht van de afgelopen week
Reactie-overzicht van de afgelopen week
Reactie-overzicht van de afgelopen week



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (1)
19.07.2007 14:46 • jeroen
waarom hebben we dit topicje niet meer? ik vond t altijd wel lachen

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy