Gadgetzone.nl - Home

Reactie-overzicht van de afgelopen week

 Gepubliceerd op 22.05.06 ,  


Hier is 'ie eindelijk weer: het reactie-overzicht van de afgelopen week. Nou ja, eigenlijk van iets langer dan een week, omdat we het vorige week een keertje hebben overgeslagen. Zoals gewoonlijk werd weer erg veel gereageerd, maar het was toch vrij moeilijk een selectie te maken.

Hier zijn ze, de grappigste, nuttigste, beste etc. etc. reacties van de afgelopen week:



Mobieltje van een miljoen dollar
"Erg stijlvol ja... als je Puff Daddy heet ;) Let wel op dat de telefoon een beetje bij de spinner-velgen van je hummer past." (Menno)


Fiat introduceert gsm-lijn
"Als ze maar niet gaan roesten" (John)


Microsoft en MTV lanceren muziekdienst URGE
"Ik weet niet precies wat de DRM op deze bestanden zal inhouden, maar in theorie kunnen ze de bestanden beperken tot het afspelen op 1 computer, zonder mogelijkheid om het op cd te branden. Ik gok zo dat dat bij het goedkope abonnement ook zo is.

Je kan natuurlijk altijd de muziek afspelen en analoog opnemen via een koptelefoon uitgang ofzo, maar dan gaat de (waarschijnlijk al niet enorm geweldige) geluidskwaliteit er wel op achteruit en het is niet echt handig. Tot er natuurlijk een soort HDMI aansluiting voor audio komt waarmee dit ook wordt afgevangen.

Ik vraag me ook af wat er gebeurt als na een paar jaar blijkt dat URGE toch niet zo'n enorm succes is geworden en de stekker eruit gaat. Grote kans dat je dan dikke pech hebt en je muziek onbruikbaar is." (Menno)


`Markt mp3-spelers gaat enorm krimpen`
"En ik voorspel een afname in de mobiele telefonie, ik voorspel dat de mp3 spelers steeds meer functies krijgen waaronder GSM functionaliteit. Hierdoor zal het gebruik van e mobiele telefoon rond 2010 zijn gehalveerd." (Menno)


`Goedkope versie PS3 zonder draadloze controllers`
"Ik vind die PS3 een grote farce. Volkomen overbodig apparaat denk ik. Ik kan geen goed argument verzinnen waarom ik de PS3 zou aanshaffen. Als het om de grafics gaat koop ik de veel goedkopere 360. Als het om de controller gaat neem ik de Wii. Ik vind echt dat Sony respectloos is naar de klanten, dat je het lef hebt 600 e te vragen voor een console met controllers uit 1996 is debiel." (Nina)

"Grafisch zijn er misschien weinig verschillen. Maar door de Cell en de meerder SPE's van de PS3 verloopt alles soepel en is hij in staat betere physics e.d. te produceren. Ook kan hij meer tegelijk in beeld weergeven zonder dat dat ten koste gaat van het spel-tempo. Geen frame-drops meer en "lange" wacht-tijden, zoals bij de X360 nog wel eens het geval wil zijn." (Sjaak's Aars)

"Zag vandeweek nog stuk over BIG SONY chief Ken welke even doodleuk vertelde dat de prijs eigenlijk nog veel te laag is.
De specs zijn inderdaad een stuk beter dan de Xbox360, maar vergeet niet dat deze tegen de tijd dat de PS3 uitkomt alweer een jaartje op de markt is!! Verder zullen de verschillen tussen grafische pracht volgens velen gamemakers te verwaarlozen zijn. Dusss je betaald een jaar later stukke meer enkel omdat dat ding High tech snuffies heeft waar een gemiddelde GAMER!! niet op zit te wachten. Ik koop een GAME CONSOLE geen aperaat waar ik films op wil gaan kijken...." (Vincent)

"Ik ken genoeg mensen die hem WEL aanschaffen voor films. Het is een multifunctioneel apparaat, daar wil Sony mee scoren, en hij zal ondanks zijn prijs, wederom veel verkocht worden! De gemiddelde PS2 bezitter, zal ook echt wel een PS3 aanschaffen. Is het niet nu, dan wel als hij goedkoper wordt.

Dat de specs beter zijn dan de 360 is ook wel logisch, MS wilde zonodig als eerste zijn met het lauchen van hun console, waarbij ze op dat moment alles van de toren bliezen, en nu nog steeds NIKS bereikt hebben ondanks de vroege launch! De consoles werden beide gelijktijdig aangekondigd, dus dat is GEEN reden!" (Dave)


Combimouse: toetsenbord en muis in-één
"Lijkt mij meer een manier om zo snel mogelijk RSI te krijgen... De ontwerper moet gedacht hebben dat 7-knops muizen voor mietjes zijn." (Menno)


Mp3-speler waar je ook mee kan bellen
"Niet nutteloos, want ik wil een apparaat waar je mee kunt internetten, bellen en tv-kijken en als ik er op ga staan moet dat ding me vertellen hoeveel ik weeg, als ik hem openklap kan ik mijn gouden ring er in leggen en dan wil ik weten hoeveel karaat dat kreng is, ingebouwd scheerapparaat uiteraard en als ik er op blaas wil ik weten of ik nog kan rijden - Aaaaaaaaaaaaaaaaaah" (jeroen)


Gestolen flash-drive LG laat weten waar hij zit
"Misschien wel wat voor de aivd :D" (robin)





zie ook Zie ook:
Reactie-overzicht van de afgelopen week
Reactie-overzicht van de afgelopen week
Reactie-overzicht van de afgelopen week



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (3)
22.05.2006 20:12 • Patrick
Hmm dit overzicht is wel een beetje een One-Men(no) show zeg! Die ambtenaren hebben ook veel te veel tijd om te reageren!

HEEEE!!! Eindelijk eens geen opmerkingen van Vassie!

22.05.2006 20:17 • Robert
Ik geloof dat de reacties van twee verschillende Menno's zijn

22.05.2006 20:18 • Patrick
OMG Heeft Menno tegenwoordig een split-personality?!!?!

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy